مسابقات تیمی بازیهای آسیایی گوانگژو

مسابقات و ریتینگ

تاریخ ثبت خبر: 1389/08/27

تیم ملی شطرنج آقایان کشورمان با پذیرفتن شکست از تیم قدرتمند هندوستان به مقام چهارمی این مسابقات دست یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تیم ملی شطرنج آقایان ایران که به مرحله نیمه نهایی راه یافت در دیدار اول به مصاف چین رفت و با نتیجه 5/2 بر5/1از قهرمان این دوره از مسابقات شکست خورد تا به دیدار رده بندی راه یابد.

در دیدار رده بندی که صبح امروز برگزار شد، تیم ملی شطرنج ایران برابر تیم قدرتمند هندوستان قرار گرفت که در دیدار نیمه نهایی در مقابل فیلیپین تن به شکست داده بود.

در دیدار رده بندی تیم ایران با ترکیب قائم مقامی، مرادی، توفیقی و گلی زاده برابر اساتید بزرگ هندوستان، هاری کریشنان، ساسیکایران کریشنان، سوریا شخار گانگولی و آدیبان بی قرار گرفتند.

در این دیدار قائم مقامی در میز یک برابر هاری کریشنان به تساوی دست یافت و مرادی، توفیقی و گلی زاده در میز دو، سه و چهار برابر حریفان خود شکست خوردند و در مجموع ایران با نتیجه 5/3 بر 5/0 برابر هندوستان تن به شکست داد.

با این نتیجه تیم ملی شطرنج آقایان کشورمان با کسب مقام چهارم به کار خود در شانزدهمین دوره مسابقات آسیایی گوانگژو پایان داد.

در بخش بانوان نیز تیم ملی ایران به مقام پنجم دست یافت.

در مسابقات تیمی شطرنج بازیهای آسیایی تیم ملی چین در دو بخش آقایان و بانوان به قهرمانی دست یافت و مدال طلا را از آن خود کرد.

در بخش آقایان تیم فیلیپین مقام دوم را از آن خود کرد و هندوستان در جایگاه سوم ایستاد.

اما در بخش بانوان ازبکستان در مکان دوم ایستاد و ویتنام مقام سوم را از آن خود کرد تا به این ترتیب پرونده مسابقات شطرنج در بازیهای آسیایی گوانگژو بسته شود.
 

 

 

شطرنج قهرمانی آسیا :چین و فیلیپین در فینال 
ایران و هند با نتیجه 1.5 بر 2.5 مغلوب چین و فیلیپین شدند تا فردا برای برنز بازی کنند 
ایران و هند با نتیجه 1.5 بر 2.5 مغلوب چین و فیلیپین شدند تا چین و فیلیپین فردا در فینال برای قهرمانی با هم رو به رو شوند. ایران و هند دیدار رده بندی را برگزار می کنند و برنده به مدال برنزدست خواهد یافت.

 

تیم ملی شطرنج اقایان با تساوی برابر تیم قدرتمند هند به مرحله نیمه نهائی صعود کرد و فردا باید در مقابل تیم چین قرار گیرد.

مشاهده زنده بازیها : خانمها - آقایان

گزارش دور به دور(بخش تیمی-مقدماتی)

آقایان: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 رده بندی

بانوان: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 رده بندی

گزارش دور به دور(بخش تیمی-نیمه نهایی و فینال)

آقایان:نیمه نهایی - فینال

بانوان:نیمه نهایی - فینال

 

نتایج آقایان


نتایج خانمها

سایت رسمی مسابقات آسیایی
تیم ملی شطرنج آقایان ایران در دور هفتم مسابقات تیمی بازیهای آسیایی گوانگژو موفق به کسب تساوی برابر هندوستان یکی از قدرتهای اول آسیا شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این دیدار، قائم مقامی و محجوب در میز یک و سه به تساوی دست یافتند و مرادی در میز دو تن به شکست داد و گلی زاده در میز چهار به برتری برابر حریف خود دست یافت تا نتیجه بازی 2 بر 2 به اتمام برسد و تیم ملی کشورمان یک امتیاز از تیم هندوستان یکی از قدرتهای برتر آسیا بدست آورد.

تیم ملی شطرنج مردان ایران با 8 امتیاز در مکان چهارم بعد از تیمهای چین، فیلیپین و هندوستان قرار گرفته است.

در بخش بانوان نیز تیم ملی کشورمان برابر بنگلادش به برتری 5/3 بر 5/0 دست یافت.
در این دیدار پورکاشیان، حجازی پور و قادرپور در میز یک، دو و چهار به برتری برابر حریف خود دست یافتند و حکیمی فرد در میز سه یک تساوی بدست آورد که با این نتیجه دو امتیاز دیگر به تیم ملی بانوان ایران تعلق گرفت.

تیم ملی بانوان ایران با 8 امتیاز در مکان پنجم بعد از تیمهای چین، هندوستان، ازبکستان و ویتنام قرار دارد.
 
دور ششم مسابقات شطرنج تیمی بازیهای آسیایی گوانگژو در حالی به پایان رسید که تیمهای ملی آقایان و بانوان ایران به دو پیروزی دست یافتند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این دور تیم آقایان برابر تیم عراق به برتری 5/3 بر5/0 دست یافت و تیم بانوان نیز 4 بر صفر تیم کره جنوبی را مغلوب کرد.

تیم آقایان که به همایون توفیقی استراحت داده بود، در میز یک، سه و چهار توسط قائم مقامی، محجوب و گلی زاده به برتری دست یافت و در میز دو توسط مرادی یک تساوی کسب کرد. در مجموع تیم ایران در این دیدار با نتیجه 5/3 بر 5/0 به برتری دست یافت تا 2 امتیاز دیگر را به مجموع امتیازات خود اضافه کند.

در بخش بانوان نیز تیم ملی کشورمان که با ترکیب، پورکاشیان، حجازی پور، حکیمی فرد و قادرپور برابر کره جنوبی قرار گرفت در هر چهار میز به برتری دست یافت و 4 بر صفر به برتری رسید و 2 امتیاز را به نام تیم ملی ایران به ثبت رساند.
دور پنجم رقابتهای شطرنج مسابقات آسیایی گوانگژو دو شکست برای تیم های ملی کشورمان به همراه داشت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور پنجم مسابقات شطرنج تیمی مسابقات آسیایی، در بخش مردان تیم کشورمان با ترکیب قائم مقامی، محجوب، توفیقی و گلی زاده برابر تیم چین قدرت اول آسیا قرار گرفت.

در این دیدار روی میز یک قائم مقامی با مهره سیاه برابر یو وانگ استاد بزرگ چین (2756) به یک تساوی دست یافت. همچنین روی میز دو مرتضی محجوب برابر استاد بزرگ هائو وانگ (2727) نیز به تساوی رسید.

روی میز سه همایون توفیقی برابر استاد بزرگ جیانگجی بو (2680) قرار گرفت و تن به شکست داد و در نهایت روی میز چهار اصغر گلی زاده برابر استاد بزرگ جیان چائو ژو (2669) شکست خورد.

در پایان تیم ملی کشورمان در این دیدار 3 بر 1 نتیجه را واگذار کرد.

در بخش بانوان نیز تیم ملی کشورمان برابر تیم قدرتمند ازبکستان قرار گرفت.

در این دیدار آتوسا پورکاشیان روی میز یک با مهره سفید برابر استاد بین المللی بانوان نفیسا مامینوا قرار گرفت و به پیروزی رسید.

روی میز دو شادی پریدر برابر استاد بین المللی بانوان الگا سابیروا نتیجه را واگذار کرد.

روی میز سه میترا حجازی پور برابر استاد بین المللی بانوان اولدوز همراکولوا قرار گرفت و به شکست تن داد و در نهایت روی میز چهار شایسته قادرپور برابر نودریا جانوا به تساوی رسید.

با این نتایج تیم ملی بانوان کشورمان نیز با نتیجه 2/5 بر 1/5 شکست خورد.

در دور ششم و در بخش آقایان تیم ملی ایران برابر عراق قرار می گیرد و در بخش بانوان نیز تیم ایران با کره دیدار خواهد کرد.

 

در دور چهارم مسابقات تیمی بازیهای آسیایی گوانگژو تیم ملی بانوان کشورمان موفق شد 5/2 بر 5/1 ترکمنستان را مغلوب کند، اما تیم مردان تنها به تساوی 2-2 برابر مغولستان دست یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تیم آقایان که در این روز به گلی زاده استراحت داده بود، در میز یک و سه توسط قائم مقامی و محجوب به تساوی دست یافت، الشن مرادی مغلوب حریف خود شد و با توجه به این که حریفی در میز چهارم مقابل توفیقی حاضر نشد، نتیجه رویارویی دو تیم با حساب 2-2 پایان یافت تا تیم مردان کشورمان یک امتیاز به جمع امتیازات خود اضافه کند.

اما تیم بانوان کشورمان شکست روز قبل را با پیروزی بر ترکمنستان جبران کرد. اگرچه پورکاشیان در میز یک در مقابل حریف خود شکست خورد، اما پیروزی پریدر در میز دوم، کسب تساوی حجازی پور در میز سوم و حاضر نشدن حریف حکیمی فرد در میز آخر پیروزی 5/2 بر 5/1 را برای تیم دختران کشورمان رقم زد.

در دور پنجم تیم بانوان با ازبکستان و تیم آقایان با چین دیدار خواهد کرد.
 

دور سوم مسابقات تیمی بازیهای آسیایی امروز برگزار شد و تیم مردان کشورمان به یک پیروزی قاطعانه 4 بر صفر دست یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور سوم این رقابتها تیم ملی شطرنج مردان کشورمان با ترکیب احسان قائم مقامی، الشن مرادی، مرتضی محجوب و اصغر گلی زاده برابر تیم یمن قرار گرفت که هر چهار شطرنج باز کشورمان به پیروزی دست یافتند.

از سوی دیگر در بخش بانوان تیم ملی کشورمان برابر ویتنام یکی از سه قدرت برتر آسیا قرار گرفت. ترکیب تیم ملی ایران در این دیدار را آتوسا پورکاشیان، شادی پریدر، میترا حجازی پور و غزل حکیمی فرد تشکیل می دادند.

روی میز یک آتوسا پورکاشیان برابر استاد بزرگ بانوان هوانگ تیبائو به برتری رسید.

روی میز دو شادی پریدر برابر استاد بین المللی بانوان فاملی تائونگوین شکست خورد.

روی میز سه میترا حجازی پور برابر استاد بزرگ بانوان تای تان آن نگوین به تساوی دست یافت و در نهایت غزل حکیمی فرد روی میز چهار برابر استاد بین المللی تای مای هونگ نگوین شکست خورد تا در مجموع تیم ایران با حساب 5/2 بر 5/1 نتیجه را واگذار کند.

در دور چهارم تیم آقایان با مغولستان و تیم بانوان با ترکمنستان روبه رو خواهد شد.

دور دوم رقابتهای تیمی شطرنج مسابقات آسیایی گوانگژو برای ملی پوشان کشورمان دو شکست به همراه داشت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور دوم مسابقات شطرنج تیمی شانزدهمین دوره مسابقات آسیایی در بخش مردان تیم کشورمان با ترکیب قائم مقامی، مرادی، توفیقی و گلی زاده برابر تیم قدرتمند ویتنام قرار گرفتند.
در این دیدار روی میز یک قائم مقامی برابر لی کوانگ لی ام استاد بزرگ ویتنام (2689) به یک تساوی دست یافت و تنها تساوی در این دور را برای ایران به ارمغان آورد.
روی میز دو الشن مرادی برابر استاد بزرگ ترونگ سون (2628) نتیجه را واگذار کرد.
روی میز سه همایون توفیقی برابر استاد بزرگ سانگ کائو (2547 )قرار گرفت و تن به شکست داد و در نهایت روی میز چهار نیز اصغر گلی زاده برابر استاد فیده ویتنام هویا انگوین (2431 )شکست خورد.
در پایان تیم ملی کشورمان در این دیدار 3.5 بر 0.5 نتیجه را واگذار کرد.

در بخش بانوان نیز تیم ملی کشورمان با یک تغییر برابر تیم چین یکی از قدرتهای اول آسیا قرار گرفت.
در این دیدار آتوسا پورکاشیان روی میز یک برابر استاد بزرگ بانوان یفان هو (2591) قرار گرفت و نتیجه را واگذار کرد.
روی میز دو شادی پریدر برابر استاد بزرگ بانوان ونجیون جو (2524) قرار گرفت که یک تساوی حاصل کار این دیدار بود.
روی میز سه میترا حجازی پور که جایگزین شایسته قادرپور شده بود برابر استاد بزرگ بانوان کیان هوانگ قرار گرفت و تن به شکست داد.
در نهایت روی میز چهار غزل حکیمی فرد برابر استاد بین المللی چین یوا وانگ قرار گرفت که نتیجه این دیدار نیز به تساوی بود.
با این نتایج تیم ملی بانوان کشورمان نیز با نتیجه 3 بر یک برابر چین یکی از قدرتهای اول آسیا شکست خورد تا به انتظار دیدار دور سوم بنشیند.
در دور سوم و در بخش آقایان تیم ملی ایران برابر یمن قرار می گیرد و در بخش بانوان نیز تیم ایران با ویتنام دیدار خواهد کرد.
 

در دور اول مسابقات تیمی بازیهای آسیایی هر دو تیم مردان و زنان کشورمان با نتیجه مشابه 0-4 بر حریفان خود کره جنوبی و سوریه غلبه کردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تیم مردان که با ترکیب اصلی خود به میدان رفته بود، بدون مشکل خاصی توانست در هر چهار بازی خود مقابل بازیکنان کره به پیروزی رسیده و به اولین دو امتیاز تیمی دست یابد. تیم کشورمان در دور دوم در یک بازی حساس مقابل تیم ویتنام (یکی از حریفان مستقیم کشورمان در جدال برای کسب مدال) خواهد رفت. شایان ذکر است که در المپیاد جهانی شطرنج که چندی پیش در روسیه برگزار شد، تیم کشورمان در دور پایانی آن مسابقات توانسته بود تیم ویتنام را با حساب 5/1-5/2 مغلوب کند.

از دیگر نتایج دور اول می توان به پیروزی ضعیف چین با نتیجه 5/1-5/2 بر بنگلادش و 5/0-5/3 هند بر قرقیزستان اشاره کرد. همچنین دیگر تیمهای برتر این گروه همگی به دو امتیاز تیمی دور اول دست یافتند.

در بخش بانوان نیز تیم کشورمان در هر چهار بازی خود به پیروزی رسید، اگرچه در میز چهارم حریفی در مقابل شایسته قادرپور حاضر نشد. فردا در دور دوم مسابقات، تیم ایران در برابر مدعی بی چون و چرای قهرمانی مسابقات تیم چین قرار خواهد گرفت.

 

  •  

دور اول مسابقات تیمی بازیهای آسیایی آغاز شد. در قسمت مردان 17 کشور و در قسمت بانوان 12 کشور در جدول مسابقات حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تیم ایران در قسمت آقایان با کره جنوبی و در بخش بانوان با سوریه دیدار خواهد داشت. احسان قائم مقامی، الشن مرادی ابدی، مرتضی محجوب و همایون توفیقی ترکیب تیم کشورمان را در دور اول تشکیل می دهند و اصغر گلی زاده استراحت خواهد داشت.

در بخش بانوان آتوسا پورکاشیان، شادی پریدر، میترا حجازی پور و شایسته قادرپور به دیدار بازیکنان سوریه خواهند رفت. غزل حکیمی فرد (میز چهار در چیدمان اصلی) در این دور بازی نمی کند.

فهرست کشورهای حاضر در گروه آقایان به ترتیب متوسط درجه بین المللی بازیکنان: چین، هند، قزاقستان، ویتنام، ازبکستان، فیلیپین، ایران، قطر، بنگلادش، قرقیزستان، یمن، اردن، مغولستان، عراق، مالدیو و لبنان که تیم کشورمان بخت هفتم قهرمانی است.

و در قسمت بانوان: چین، هند، ویتنام، ایران، ازبکستان، بنگلادش، مغولستان، ترکمنستان، قطر، سوریه، کره و اردن که تیم کشورمان بخت چهارم قهرمانی است.

مسابقات در 9 دور و به روش سوئیسی با کنترل زمان استاندارد بازیهای فکری انجام خواهد شد (همچون مسابقات المپیاد جهانی شطرنج).

فهرست بازیکنان، نتایج، قرعه کشی و رده بندی را می توانید در پیوندهای زیر ببینید.
 

پیوندهای مرتبط 

 

مشاهده نتایج و رده بندی تیم آقایان
مشاهده نتایج و رده بندی تیم بانوان
 
 
 


نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    قهرمان بانوان کشور - ۱۴۰۳
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • ارشیا محمدیان سبچانی
    ارشیا محمدیان سبچانی
    مقام سوم مسابقات برق آسا غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024- سریلانکا
    مقام اول مسابقات سریع غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024 - سریلانکا
    مقام سوم زیر ۱۴ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    قهرمان کشور در مسابقات استاندارد زیر ۱۴ سال ۱۴۰۲
    قهرمان رده سنی زیر ۱۴ سال مسابقات سریع قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۲
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    قهرمان زیر ۱۴ سال کشور در سال ۱۴۰۳
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر ۱۶ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال در سال ۱۴۰۲
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال مسابقات سریع در سال ۱۴۰۲
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389