بازیهای آسیائی

مسابقات و ریتینگ

تاریخ ثبت خبر: 1389/08/23

نمایندگان کشورمان احسان قائم مقامی و الشن مرادی ابدی هر یک با 5 امتیاز از 9 بازی در بخش آقایان، شادی پریدر با 5/5 و آتوسا پورکاشیان با 5 امتیاز در بخش بانوان به کار خود پایان دادند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، دو دور پایانی مسابقات انفرادی (سریع) بازیهای آسیایی گوانگژو امروز انجام شد. در بخش آقایان مدال طلا به رستم قاسمجانوف استاد بزرگ ازبک رسید، لی کوانگ لی از ویتنام و بوخیانگزی از چین مدالهای نقره و برنز را از آن خود کردند.

هر دو نماینده کشورمان در این بخش با کسب 5 امتیاز به کار خود خاتمه دادند. الشن مرادی به مقام هفدهم و احسان قائم مقامی به مقام هجدهم مسابقات گروه خود دست یافتند.

در بخش بانوان دو استاد بزرگ چینی مدالهای طلا و نقره و نماینده کشور هند مدال برنز را از آن خود کردند.

شادی پریدر با 5/5 امتیاز به مقام دهم مسابقات ( ششم تا یازدهم مشترک) دست یافت و پورکاشیان با نیم امتیاز کمتر هفدهم شد.

بخش بازیهای تیمی، پس از یک روز استراحت، از روز پنج شنبه آغاز خواهد شد.

کلیه نتایج و رده بندی پایانی را می توانید در پیوندهای زیر ببینید.
در سومین و حساس ترین روز بازیهای سریع بخش انفرادی بازیهای آسیایی، دورهای پنجم تا هفتم مسابقات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، هر 4 ملی پوش کشورمان در پایان دور هفتم 4 امتیازی اند و عملا در جدول دشوار گروه های خود، شانس عملی برای کسب مدال نخواهند داشت. دو دور پایانی فردا انجام خواهد شد.

احسان قائم مقامی که در دور پنجم مغلوب استاد بزرگ نیرومند قزاق سادواکاسوف شده بود، در دور ششم بر استاد بزرگ مصری صالح سالم غلبه کرد، اما شکست دور هفتم در برابر استاد بزرگ اندونزیایی سوسانتو مگارانتو امیدهای کسب مدال توسط قهرمان کشورمان را کمرنگ کرد.

الشن مرادی نیز در مسیری مشابه، در دور چهارم مغلوب استاد بزرگ سرشناس چینی نی هوا شد، سپس بر حریف مغولی خود نامخای باتولگا غلبه کرد، اما در دور هفتم مغلوب یک مدعی دیگر استاد بزرگ سوریا شخار گانگولی از هند شد.

در بخش بانوان نیز دو نماینده کشورمان وضعیتی مشابه داشتند. پورکاشیان در دور پنجم مغلوب استاد بین المللی هند هاریکا دروناوالی شد. در دور ششم حریف مالزیایی را پشت سر گذاشت، اما در دور هفتم بازی را به استاد بزرگ بانوان ویتنام تی بائوهوانگ واگذار کرد.

پریدر که در دور پنجم شکست را برابر نفیسه مومینووا پذیرا شده بود، با پیروزی بر شمیما آکتر از بنگلادش و تساوی مقابل مخری گلدیووا از ترکمنستان جمع امتیازات خود را به عدد 4 رساند.

بدین ترتیب با توجه به نتایج دیگر میزها، شانسهای عملی برای کسب مدال در بخش مسابقات انفرادی وجود ندارد. از روز پنج شنبه بخش بازیهای تیمی با کنترل زمان استاندارد آغاز خواهد شد.
 
دورهای سوم و چهارم مسابقات انفرادی (سریع) بازیهای آسیایی گوانگژو ظهر امروز به وقت تهران به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، احسان قائم مقامی و الشن مرادی که در دور سوم در یک قرعه جالب رودرروی هم قرار گرفته بودند، به تقسیم برابر امتیاز رضایت دادند. احسان در دور بعدی توانست استاد بین المللی باسم محمد الصفار از عراق را مغلوب کند و الشن بر شینیا کوجیما از ژاپن چیره شد. هم اینک دو استاد بزرگ کشورمان با 3 امتیاز از 4 بازی خود پس از لی کوانگلی 4 امتیازی، بوخیانگزی و قاسم جانوف 5/3 امتیازی، به همراه 6 شطرنجباز دیگر در تعقیب صدرنشینان هستند.

احسان در دور پنجم با مهره سفید به دیدار استاد بزرگ قزاق دارمن سادواکاسوف و الشن با مهره سیاه به دیدار استاد بزرگ چین نی هوا خواهد رفت.

در بخش بانوان صبح امروز در دور سوم مسابقات، آتوسا پورکاشیان بر حریف عراقی و شادی پریدر بر حریف مالزیایی خود چیره شدند. در دور چهارم بازی پریدر با استاد بزرگ بانوان ایرینا خاریسما سوکاندار از اندونزی به تساوی رسید، اما پورکاشیان توانست بر حریف ازبک خود غلبه کند. هم اینک دو نماینده از کشور چین با 4 امتیاز از 4 بازی خود در صدر جدول قرار دارند، پورکاشیان به همراه 5 شطرنجباز دیگر با 3 امتیاز در تعقیب صدرنشینان است. او در دور پنجم در یک بازی سخت با مهره سیاه به دیدار استاد بین المللی دوروناوالی هاریکا از هند خواهد رفت و پریدر 5/2 امتیازی با نفیسه مومینووا از ازبکستان روبه رو خواهد شد.

فردا دوشنبه سه دور دیگر مسابقات برگزار خواهد شد.
 
دور دوم بازیهای سریع مسابقات انفرادی ساعتی پیش به پایان رسید و ملی پوشان کشورمان که در قرعه هایی دشوار به دیدار حریفان خود رفته بودند با دو تساوی در بخش آقایان و دو شکست در بخش بانوان به کار خود پایان دادند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، الشن مرادی که در روی میز دو با استاد بزرگ هندی کریشنان ساشیکیران بازی داشت، توانست در برابر حریف نیرومند خود به تساوی برسد.

احسان قائم مقامی نیز با مهره سیاه در برابر استاد بین المللی ترکمنستان کاکاگلدیف به تساوی رسید.

جالب اینکه در دور سوم، فردا صبح احسان با مهره سفید در برابر الشن بازی خواهد داشت!

دو استاد بزرگ بانوان کشورمان در دور دوم مغلوب حریفان خود شدند. پریدر بازی خود را به استاد بزرگ چینی ژائو زو (2474) واگذار کرد و پورکاشیان نیز در برابر استاد بین المللی بانوان گولیسخان ناخبایوا از قزاقستان شکست را پذیرا شد.

 

 دور اول بازیهای سریع بخش انفرادی به پایان رسید و هر 4 ملی پوش کشورمان بازیهای خود را با پیروزی به پایان رساندند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، احسان قائم مقامی بر استاد فیده بیلام شرستا از نپال با درجه 2138، الشن مرادی بر لی سانگون از کره جنوبی، آتوسا پورکاشیان بر مونالیزا خامبو از نپال و شادی پریدر بر سونگوون بیون از کره جنوبی غلبه کردند.

 

پیش از آغاز رقابتهای شطرنج مسابقات آسیایی گوانگژو مراسم افتتاحیه کوچکی برای این مسابقات با حضور رئیس و نواب رئیس فدراسیون بین المللی شطرنج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این مراسم افتتاحیه کوچک که در دهکده بازیهای آسیایی برگزار شد، ایلیومژینوف رئیس فیده به همراه محمد جعفر کامبوزیا، فوندا از کشور هند و رئیس فدراسیون ژاپن به عنوان نواب رئیس فدراسیون بین المللی شطرنج در این مراسم شرکت کردند.

از دیگر اخبار حاصله می توان به تمرینات مستمر اعضای تیم ملی در روزهای گذشته زیر نظر مربیان اشاره کرد.

با توجه به فاصله بیش از 40 کیلومتری دهکده بازیها با محل برگزاری مسابقات، تنها برنامه اعضای تیم ملی شطرنج ایران تمرین زیرنظر مربیان واستراحت در زمان مقتضی بوده است.

هادی کریمی دبیر فدراسیون که تیم ملی کشورمان را در مسابقات آسیایی همراهی می کند، در خصوص آمادگی ملی پوشان می گوید: تمامی بازیکنان از شرایط خوب روحی و روانی برخوردارند و با توجه به قرعه دشواری که برای بازیکنان ملی پوش کشورمان در نظر گرفته شده (از نظر شماره اولیه در جدول) همه بازیکنان عزم خود را جزم کرده اند تا در این رقابتها به بهترین نتایج ممکن دست یابند.

 

بخش انفرادی بازیهای آسیایی آغاز خواهد شد. چهار شطرنجباز ملی پوش کشورمان در دو بخش آقایان و بانوان در بازیهای شطرنج سریع، در برابر جمعی از بهترین شطرنجبازان آسیا به میدان خواهند رفت. 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، این بازیها در دو بخش مجزای آقایان و بانوان در 9 دور به روش سوییسی برگزار می شود. هر کشور آسیایی می توانست حداکثر دو نماینده در جدول مسابقات شرکت دهد. از کشورمان احسان قائم مقامی و الشن مرادی ابدی در بخش آقایان و آتوسا پورکاشیان و شادی پریدر در بخش بانوان با رقبای آسیایی خود پیکار خواهند کرد. 

بازیها با کنترل زمان 25 دقیقه برای کل بازی بعلاوه 10 ثانیه پاداش در ازای هر حرکت طی 4 روز برگزار خواهد شد:

شنبه 22 آبان ماه: دورهای اول و دوم

یک شنبه 23 آبان ماه: دورهای سوم و چهارم

دوشنبه 24 آبان ماه: دورهای پنجم، ششم و هفتم

سه شنبه 25 آبان ماه: دورهای هشتم و نهم (و اهدای مدال)

پس از یک روز استراحت، از روز پنج شنبه بخش مسابقات تیمی آغاز خواهد شد.

فهرست نهایی در بخش انفرادی آقایان تعداد 46 شرکت کننده از 25 کشور شامل 20 استاد بزرگ، 7 استاد بین المللی و... را نشان می دهد. جمعی از بهترین شطرنج بازان آسیا در این مسابقات شرکت کرده اند. لی کوآنگ لیم استاد بزرگ ویتنام با درجه بین المللی 2689 بخت نخست قهرمانی است. پس از او کریشنان ساشیکیران (2688) از هند و رستم قاسمجانوف (2685) ازبک در مکان های دوم و سوم جدول اولیه هستند. قاسمجانوف با این که چند سالی است در آلمان زندگی می کند، دعوت رییس جمهور ازبکستان را پذیرفت و در بازیهای آسیایی شرکت کرد. بو خیانگزی(2680) از چین، وسلی سو (2669) از فیلیپین، سوریا شخار گانگولی (2644) دیگر شرکت کننده هندی و نی هوا (2633) چینی از دیگر اساتید مدعی حاضر در این مسابقات هستند. 

استاد بزرگ قائم مقامی که شماره 12 جدول را به خود اختصاص داده در دور اول مسابقات با مهره سفید به دیدار حریفی از نپال با درجه 2138 خواهد رفت. استاد بزرگ مرادی که درست بعد از احسان بخت سیزدهم قهرمانی است، با مهره سیاه در برابر حریفی با درجه 2132 از کره جنوبی قرار خواهد گرفت. 

اما در بخش بانوان 38 شرکت کننده از 25 کشور شامل 3 استاد بزرگ، 2 استاد بین المللی، 5 استاد بزرگ بانوان، 6 استاد بین المللی بانوان و... حضور دارند که پورکاشیان شماره 7 و پریدر شماره 13 جدول را به خود اختصاص داده اند که در دور اول به ترتیب با حریفانی از نپال و کره جنوبی دیدار خواهند داشت.

کاستو آباندو از فیلیپین سرداور مسابقات است و مهندس کامبوزیا ریاست فدراسیون شطرنج کشورمان از اعضای هیات منصفه بازیهاست. 

برای مشاهده نتایج کامل هر دو بخش، قرعه کشی هر دور و رده بندی می توانید به پیوندهای زیر مراجعه کنید.

                                           نقل از سایت فدراسیون

تصاویر ارسالی ازسایت خبرگزاری ایرنا

تصاویر و گزارش افتتاحیه مسابقات به نقل از سایت آچمز
 




 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021