مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا

تاریخ ثبت: 1393/02/31


 
مسابقات
بخش
 
استاندارد آقایان
چین
هند
ویتنام
بانوان چین
هند
ایران (الف)
 
سریع آقایان قزاقستان
چین
ویتنام + ایران (الف)
بانوان چین
هند
ایران (الف) + ویتنام
 
بلیتس
آقایان چین
هند
ویتنام + ایران (ب)
بانوان
هند
ویتنام
چین + قزاقستان
 

نقل از پایگاه شطرنج همدان

 

سایت رسمی مسابقات متعارف اقایان

سایت رسمی مسابقات متعارف بانوان

نتایج مسابقات سریع تیمی :

قزاقها با شکست چین قهرمان شدند!

سارا خادم و نگویان نگوک ترونگ سون با 4.5 امتیاز از 4 بازی بهترینهای بازیهای سریع

چینی ها فاتحان مطلق مسابقات سریع بانوان 

مشاهده نتایج دور به دوربانوان

تیمهای بانوان و آقایان کشورمان سوم مشترک(سابقه چگونگی اهداء جوائز در سومین دوره بازیهای داخل سالن در ویتنام را اینجا و خبر ان را اینجا مشاهده فرمائید.)

مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا اغاز شد.

نقل از ماهنامه شطرنج

 

سایت رسمی مسابقات

مسابقات سریع تیمی - اقایان

مسابقات سریع تیمی - بانوان

سایت هیات شطرنج اذربایجان شرقی - میزبان مسابقات

 

با قهرمانی تیم چین در بخش مردان و تیم هند در بخش بانوان مسابقات برق آسا ، هجدهمین دوره مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا به کار خود پایان داد.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، مسابقات شطرنج برق آسای جام ملتهای آسیا از ساعت 15:30 پنجشنبه آغاز شد و در بخش مردان تیم چین با پیروزی مقابل هند به مقام قهرمانی رسید و تیمهای ایران ب و ویتنام مشترکاً سوم شدند.

در قسمت بانوان نیز تیم هند در بازی فینال ویتنام را مغلوب کرد و به مقام قهرمانی دست یافت و تیمهای چین و قزاقستان مشترکاً سوم شدند.

مسابقات برق آسا آخرین مرحله هجدهمین دوره مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا بود

 

تیم شطرنج الف ایران موفق شد مقام سوم مسابقات استاندارد جام ملتهای آسیا را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، دیدار رده بندی مسابقات شطرنج استاندارد جام ملتهای آسیا در بخش بانوان که از ساعت 9 صبح پنجشنبه آغاز شد، تیم ملی الف کشورمان با پیروزی سارا سادات خادم الشریعه و میترا حجازی پور و تساوی آتوسا پورکاشیان و غزل حکیمی فرد تیم قزاقستان را سه بر یک شکست داد و توانست در رده سوم قرار بگیرد.

با پایان مسابقات شطرنج استاندارد جام ملتهای آسیا در بخش بانوان، تیمهای چین، هند، ایران الف، قزاقستان، ویتنام و ایران ب به ترتیب در رده های اول تا ششم قرار گرفتند

 

تیم شطرنج چین با غلبه بر هندوستان عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، دیدار فینال بخش زنان مسابقات شطرنج استاندارد جام ملتهای آسیا که از ساعت نه صبح آغاز شده بود، تیم زنان چین با پیروزی تان ژانگی در میز دوم و تساوی جو ون جو، شن یانگ و گو کی در میزهای دیگر با نتیجه 2.5 بر 1.5 بر هند پیروز شد و عنوان قهرمانی مسابقات استاندارد را به دست آورد.

 


تیم شطرنج چین با غلبه بر ایران موفق شد بر سکوی نخست این رقابتها قرار بگیرد.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج،تیم هند که سر سخت ترین حریف چین برای کسب عنوان قهرمانی بود، با وجود اینکه قاطعانه و با نتیجه 4 بر صفر مقابل سریلانکا به پیروزی رسید اما به دلیل امتیاز انفرادی کمتر نسبت به حریفش در رده دوم ایستاد. ویتنام نیز با نتیجه 2.5 بر 1.5 قزاقستان حریف مستقیمش را شکست داد و با 14 امتیاز به مقام سوم رسید و قزاقستان با 12 چهارم شد.

در دیگر بازی ها اردن 3 بر 1 عمان را از پیش رو برداشت تا تیم تازه تاسیس عمان اولین تجربه رسمی اش را بدون کسب امتیاز تیمی سپری کند. تیم ملی ب کشورمان هم که با عراق به رقابت می پرداخت 3.5 بر 0.5 برنده شد تا جمع امتیازاتش به عدد 9 برسد.

با پایان مسابقات استاندارد در بخش مردان، تیم الف کشورمان با 11 امتیاز به رده پنجم بسنده کرد و تیم ب نیز با 9 امتیاز  عنوان ششم را به دست آورد. تیمهای اردن، سریلانکا، عراق و عمان نیز به ترتیب در جایگاه های هفتم تا دهم ایستادند

دور ماقبل پایانی مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش مردان با پیروزی تیم الف ایران و تداوم صدرنشینی چین پایان یافت.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این مرحله از رقابت‌ها تیم ملی الف ایران با پیروزی احسان قائم مقامی، الشن مرادی، سید جواد علوی و اصغر گلی زاده مقابل حریفان چهار بر صفر عمان را مغلوب کرد ولی جایگاهش در جدول تغییری نداشت. تیم ملی ب کشورمان نیز با باخت پوریا درینی، سید خلیل موسوی، امید نوروزی و تساوی امیر رضا پور رمضانعلی 3.5 بر 0.5 مقابل چین صدرنشین شکست خورد.

هندی ها با پیروزی 3 بر 1 مقابل اردن شانس صدرنشینی را از دست دادند و همچنان با امتیاز انفرادی کمتر نسبت به چین در رده دوم ایستادند. قزاقستان هم با نتیجه 3 بر 1 مقابل عراق به برتری رسید و دیگر دیدار این دور با باخت 3.5 بر 0.5 سریلانکا مقابل ویتنام  پایان یافت.

با پایان این مرحله تیمهای چین، هند و ویتنام به ترتیب با امتیاز تیمی 14، 14 و 12 رده های اول تا سوم را در اختیار دارند و تیم های الف و ب ایران نیز به ترتیب با 11 و 7 امتیاز در جایگاه پنجم و ششم قرار گرفتند.

مشاهده نتایج

هفتمین دور از مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با تساوی تیم الف ایران مقابل هند و  پیروزی تیم ب مقابل عمان پایان یافت.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تیم ملی الف ایران این دور از مسابقات را با تساوی 2 بر 2 مقابل هند پایان داد و تیم دوم ایران به راحتی با نتیجه 4 بر صفر عمان را شکست داد. چینی ها نیز موفق شدند 4 بر صفر عراق را از پیش رو برداشته و جایگاه نخست جدول را از هند بگیرند.

ویتنامی ها در پیکار با اردن نیز چهار بر صفر به پیروزی رسیدند و در نهایت سریلانکا نتیجه را 3.5 بر 0.5 به قزاقستان واگذار کرد.

با پایان این مرحله، تیم های چین، هند و ویتنام به ترتیب با 12، 12 و 10 امتیاز در رده های اول تا سوم قرار گرفتند و تیم های ملی الف و ب ایران هم با 9 و 7 رده های پنجم و ششم را در اختیار دارند.

مشاهده رده بندی

 

تیمهای الف و ب ایران در ششمین دور از مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا برابر حریفان خود شکست خوردند.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این مرحله از رقابت ها تیم ملی ایران الف با ویتنام به رقابت پرداخت که در نهایت این دیدار با نتیجه 2 بر 2 مساوی به پایان رسید. تیم ملی ب کشورمان مقابل قزاقستان 3.5 بر 0.5 مغلوب شد تا تیم های ایرانی این دور از مسابقات را بدون پیروزی پایان دهند.

چین بازی با عمان را 4 بر صفر پیروز شد و قزاقستان با همین نتیجه اردن را مغلوب کرد. آخرین بازی این دور نیز  با پیروزی 2.5 بر 1.5 سریلانکا مقابل عراق پایان یافت.

با پایان یافتن مرحله ششم مسابقات استاندارد مردان تیمهای هند، چین، ویتنام با امتیاز تیمی 11، 10 و 8 در رده های اول تا سوم قرار گرفتند و تیم ایران الف با 8 امتیاز و امتیاز انفرادی کمتر نسبت به ویتنام در رده چهارم قرار گرفت. تیم ملی ایران ب نیز با 5 امتیاز در رده ششم ایستاده است.

مسابقات شطرنج استاندارد جام ملت های آسیا فردا با انجام دور هفتم رقابت ها در بخش مردان و دور پنجم مسابقات بانوان از ساعت 15 ادامه خواهد یافت

 

با تساوی دو تیم ایران الف و هند و باخت تیم ب مقابل ویتنام مرحله دوره ای مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش بانوان به پایان رسید.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در پنجمین دور مسابقات تیم ملی الف کشورمان مقابل هند قرار گرفت که این دیدار با نتیجه 2 بر 2 به پایان رسید. تیم ملی ب ایران هم مقابل ویتنام 4 بر صفر مغلوب شد و آخرین دیدار این دور با پیروزی 4 بر صفر چین مقابل قزاقستان به پایان رسید.

با پایان این دور که آخرین دور مرحله دوره ای مسابقات بانوان بود، تیمهای چین، هند، ایران الف و قزاقستان به ترتیب با 10، 7، 5 و 5 امتیاز در رده های اول تا چهارم قرار گرفتند و فردا تیمهای چین با قزاقستان و ایران الف با هند برای صعود به فینال مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

مشاهده رده بندی پایانی مرحله دوره ای

 

دور چهارم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش آزاد با پیروزی تیم الف ایران به اتمام رسید.

 

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، با توجه به اینکه در بخش آزاد تعداد تیمهای بیشتری نسبت به بخش بانوان حضور دارند و با توجه به اینکه مسابقات می بایست در یک زمان به اتمام برسید، امروز در بخش آزاد مسابقات در 2 دور برگزار شد.

در دور چهارم این مسابقات تیم الف ایران برابر تیم سریلانکا به برتری 4 بر صفر دست یافت و تیم ب ایران برابر قزاقستان نتیجه را 3 بر یک واگذار کرد.

تیم چین برابر تیم ویتنام به برتری 3 بر یک دست یافت و کماکان با 14.5 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. تیم الف ایران نیز با پیروزی برابر سریلانکا 13 امتیازی شده و در مکان دوم ایستاد و هندوستان با برتری 4 بر صفر برابر عمان با 12 امتیاز در مکان سوم جای گرفت.

مشاهده نتایج

 

دور سوم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با پیروزی تیمهای آقایان و شکست تیمهای بانوان ایران به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور سوم و در بخش آزاد تیم الف ایران برابر اردن به پیروزی قاطع 4 بر صفر دست یافت و تیم ب ایران برابر سریلانکا با نتیجه 3.5 بر 0.5 پیروز شد.

با این نتایج تیم الف ایران با 13 امتیاز در مکان دوم پس از تیم چین قرار گرفت. تیم چین با 14.5 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و تیم هندوستان با 12 امتیاز در مکان سوم ایستاده است.

در بخش بانوان تیم الف ایران برابر چین یکی از قدرتهای آسیا و جهان قرار گرفت و با نتیجه 2.5 بر 1.5 شکست خورد و تیم ب ایران در بخش بانوان نیز برابر هندوستان دیگر تیم مطرح آسیا و جهان قرار گرفت و نتیجه را 3 بر 1 واگذار کرد.

در پایان دور سوم مسابقات بانوان، تیم هندوستان با 9.5 امتیاز در صدر جدول قرار گرفته و تیم چین با 8.5 امتیاز در مکان دوم و تیم الف ایران با 6.5 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.

نتایج آقایان

نتایج بانوان

دور دوم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با پیروزی تیمهای الف و ب ایران در بخش آقایان پایان یافت.

 

 به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور دوم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش آقایان تیم الف ایران برابر عراق 3 بر 1 پیروز شد و تیم ب ایران برابر اردن با نتیجه 3.5 بر 0.5 به پیروزی دست یافت.

در بخش بانوان نیز تیم الف ایران برابر قزاقستان 2 بر 2 مساوی کرد و تیم ب ایران برابر چین با نتیجه 3.5 بر0.5 شکست خورد.

دور اول مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با صدرنشینی تیم ویتنام در بخش آقایان و تیم ایران "الف" در بخش بانوان به پایان رسید.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور اول این مسابقات و در بخش بانوان تیمهای "الف" و "ب" ایران برابر هم قرار گرفتند و تیم "الف" ایران با نتیجه 3 بر یک به برتری دست یافت و با این امتیاز در صدر جدول رده بندی قرار گرفت.

چین و هندوستان هر یک با 2.5 امتیاز در مکانهای دوم و سوم ایستادند.

اما در بخش آقایان نیز تیمهای "الف" و "ب" ایران برابر یکدیگر قرار گرفتند که این بازی با نتیجه 2 بر 2 به اتمام رسید. در این بخش تیم ویتنام با نتیجه 4 بر صفر برابر عراق به برتری دست یافت و تیم چین با همین نتیجه مقابل اردن پیروز شد و هر یک از دو تیم 4 امتیازی شده و در مکانهای اول و دوم ایستادند.

با احتساب این نتایج تیم "ب" ایران در جایگاه چهارم و تیم "الف" نیز در جایگاه پنجم ایستاد.

نتیایج آقایان

نتایج بانوان

 

 

 

مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با برگزاری مسابقات سریع آغاز شد.

 به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، صبح امروز مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با برگزاری مسابقات سریع آغاز شد. مسابقات سریع در دو بخش آقایان و بانوان به صورت تیمی برگزار می شود و در پایان امروز تیمهای برتر شناسایی خواهند شد.

گفتنی است مدال این مسابقات نیز در روز پایانی اهدا می شود.

مسابقات آزاد نیز از فردا در محل برگزاری مسابقات آغاز و روز دوشنبه 5 خرداد ماه تیمها استراحت و بازدیدی از شهر برگزاری مسابقات خواهند داشت و روز چهارشنبه نیز این مسابقات به پایان می رسد.

روز پنجشنبه نیز با پایان مسابقات آزاد، رقابتهای بلیتس برگزار خواهد شد.

لازم به توضیح است در این مسابقات در بخش آقایان 10 تیم متشکل از ایران (دوتیم)، چین، هندوستان، عراق، ویتنام، سریلانکا، قزاقستان، اردن و عراق و در بخش بانوان نیز 6 تیم متشکل از ایران (دوتیم)، هندوستان، چین، ویتنام و قزاقستان حضور دارند.

 


 

 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    قهرمان بانوان کشور - ۱۴۰۳
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • ارشیا محمدیان سبچانی
    ارشیا محمدیان سبچانی
    مقام سوم مسابقات برق آسا غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024- سریلانکا
    مقام اول مسابقات سریع غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024 - سریلانکا
    مقام سوم زیر ۱۴ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    قهرمان کشور در مسابقات استاندارد زیر ۱۴ سال ۱۴۰۲
    قهرمان رده سنی زیر ۱۴ سال مسابقات سریع قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۲
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    قهرمان زیر ۱۴ سال کشور در سال ۱۴۰۳
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر ۱۶ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال در سال ۱۴۰۲
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال مسابقات سریع در سال ۱۴۰۲
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389