رقابتهای شطرنج بین المللی جام خزر آغاز شد

تاریخ ثبت: 1395/10/25

دو شطرنج باز ایرانی صدرنشین مسابقات بین المللی جام خزر

در پایان دور پنجم از پانزدهمین دوره مسابقات شطرنج بین‌المللی جام خزر در رشت، دو شطرنج‌باز ایرانی در صدر جدول این مسابقات قرار گرفتند.

 در پایان دور پنجم رقابتهای شطرنج بین المللی جام خزر در جدول گروه A که شطرنج‌بازان دارای ریتینگ بین المللی بالای 2000 حضور دارند، پویا ایدنی و شاهین لرپری زنگنه از ایران با کسب چهار و نیم امتیاز صدرنشین این مسابقات شدند.

هم‌چنین فرنس برکس از مجارستان، کنستانتین تارلف از اوکراین، اولگ کورنف از اسپانیا، سیدجواد علوی، احسان قائم مقامی، محمدامین طباطبایی و آرین غلامی از ایران با کسب چهار امتیاز در تعقیب صدرنشینان هستند.

در حساس ترین بازی های دور پنجم نیز بازی پویا آیدانی با فرنس برکس مساوی شد، شاهین لرپری زنگنه موفق شد علیرض فیروزجا را شکست دهد، دیدار الکساندر زابوف با کنستانتین تارلف، بازی گابریل سرکیسیان با سیدخلیل موسوی و هم‌چنین مسابقه همایون توفیقی با کنستانتین لوپولسکو مساوی شد.

پانزدهمین دوره رقابت‌های شطرنج بین‌المللی جام خزر، از جمعه شب با حضور بیش از 800 شطرنج‌باز از ایران و 17 کشور خارجی در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت آغاز شده است.

شطرنج‌بازان حاضر در این دوره از رقابت‌ها، در چهار جدول با هم به رقابت می‌پردازند که در جدول گروه A  شطرنج‌بازان دارای ریتینگ بین‌المللی بالای 2000، در جدول گروه B شطرنج‌بازان دارای ریتینگ بین المللی زیر 2000، در جدول گروه C بانوان شطرنج‌باز و در جدول گروه D نیز، شطرنج‌بازان زیر 14 سال حضور دارند.

علاوه بر حضور شطرنج‌بازان مطرح ایرانی، شطرنج‌بازان کشورهای روسیه، اسپانیا، فنلاند، انگلستان، ترکیه، هلند، هندوستان، ترکمنستان، اوکراین، آمریکا، جمهوری آذربایجان،گرجستان، مجارستان، رومانی، ارمنستان، عراق و تاجیکستان در پانزدهمین دوره رقابت های شطرنج بین‌المللی جام خزر حضور دارند.

پانزدهمین دوره رقابت های شطرنج بین المللی جام خزر، در 9 دور به روش سوییسی و به مدت هشت روز در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت ادامه خواهد یافت.

صدرنشینی لرپری زنگنه در پایان دور سوم شطرنج بین المللی جام خزر

استاد بین المللی شاهین لرپری زنگنه در پایان دور سوم رقابتهای شطرنج بین المللی جام خزر در صدر جدول قرار دارد.

پانزدهمین دوره رقابت های شطرنج بین المللی جام خزر با شرکت 800 شطرنجباز از ایران و 17 کشور خارجی در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت در حال پیگیری است

 شطرنجبازان حاضر در این دوره از رقابت ها ، در چهار جدول با هم به رقابت می پردازند که در جدول گروه A شطرنجبازان دارای ریتینگ بین المللی بالای 2000 ، در جدول گروه B شطرنجبازان دارای ریتینگ بین المللی زیر 2000 ، در جدول گروه C بانوان شطرنجباز و در جدول گروه D نیز ، شطرنجبازان زیر 14 سال حضور دارند. 

علاوه بر حضور شطرنجبازان مطرح ایرانی ، شطرنجبازان کشورهای روسیه ، اسپانیا ، فنلاند ، انگلستان ، ترکیه ، هلند ، هندوستان ، ترکمنستان ، اوکراین ، آمریکا ، جمهوری آذربایجان ،گرجستان ، مجارستان، رومانی ، ارمنستان ، عراق و تاجیکستان در پانزدهمین دوره رقابت های شطرنج بین المللی جام خزر حضور دارند.

در پایان دور سوم این مسابقات که یکشنبه شب برگزار شد ، در جدول گروه A که شطرنجبازان دارای ریتینگ بین المللی بالای 2000 حضور دارند،شاهین لرپری زنگنه و پویا ایدنی از ایران به همراه الکساندر زابوف و کنستانتین تارلف از اوکراین با غلبه برابر حریفان خود و با کسب 3 امتیاز در صدر جدول قرار گرفتند .

 

رییس فدراسیون شطرنج: مسابقات بین المللی خزر جام شناخته شده‌ای در جهان است

رییس فدراسیون شطرنج به مسابقات بین‌المللی جام خزر اشاره و بیان کرد: مسابقات بین‌المللی خزر جام شناخته شده ای در جهان است و به عنوان یکی از مسابقات مهم بین المللی محسوب می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج و به نقل از ایسنا، مهرداد پهلوان‌زاده رئیس فدراسیون شطرنج اظهار کرد: در شطرنج رده های سنی نوجوانان و جوانان به همراه کشور هندوستان قدرت اول در جهان به‌شمار می‌رویم و هم‌چنین در آسیا نیز رقابت سختی را با هندوستان داریم.

رییس فدراسیون شطرنج افزود: در رده سنی بزرگسالان نیز پس از کشورهای چین و هندوستان در رتبه سوم آسیا قرار داریم و در جهان نیز در بخش آقایان در رتبه 38 و در بخش بانوان در رتبه بیستم هستیم.

او ادامه داد: این در حالی است که در المپیاد جهانی شطرنج که طی سال جاری و با حضور 187 کشور برگزار شده بود، تیم ملی شطرنج ایران توانست با درخشش خود در رتبه نهم قرار گیرد.

وی در ادامه به مهم‌ترین برنامه‌های این فدراسیون اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین هدف ما حضور قدرتمند در رقابت‌های شطرنج قهرمانی داخل سالن آسیا است که سال آینده در کشور ترکمنستان برگزار می شود.

رییس فدراسیون شطرنج اضافه کرد: ما با قدرت در این دوره از رقابت‌ها حضور خواهیم یافت تا بتوانیم با کسب مدال، مقام شایسته‌ای را در رقابت‌های ورزشی داخل سالن آسیا کسب کنیم.

پهلوان‌زاده در ادامه به مسابقات بین‌المللی جام خزر اشاره و بیان کرد: مسابقات بین‌المللی خزر جام شناخته شده ای در جهان است و به عنوان یکی از مسابقات مهم بین المللی محسوب می شود.

او خاطرنشان کرد: پس از اتمام پانزدهمین دوره رقابت‌های شطرنج بین المللی جام خزر، مسابقات بین المللی دهه فجر به میزبانی سرعین اردبیل برگزار خواهد شد و پس از آن نیز، یک‌دوره مسابقه شطرنج سریع در شمیران تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: هم‌چنین مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان به میزبانی تهران برگزار خواهد شد و امیدواریم که میزبان شایسته‌ای برای این دوره از رقابت‌ها باشیم و بانوان شطرنج‌باز شایسته ایران نیز بتوانند مقام‌های خوبی را کسب کنند.

به گزارش ایسنا، پانزدهمین دوره رقابت‌های شطرنج بین‌المللی جام خزر از جمعه شب با حضور بیش از 800 شطرنج‌باز از ایران و 17 کشور خارجی در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت آغاز شده است.

علاوه بر حضور شطرنج‌بازان مطرح و ملی پوش ایرانی در این دوره از رقابت‌ها، شطرنج‌بازان کشورهای روسیه، اسپانیا، فنلاند، انگلستان، ترکیه، هلند، هندوستان، ترکمنستان، اوکراین، آمریکا، جمهوری آذربایجان، گرجستان، مجارستان، رومانی، ارمنستان، عراق و تاجیکستان در پانزدهمین دوره رقابت‌های شطرنج بین‌المللی جام خزر حضور دارند.

شطرنج‌بازان حاضر در این دوره از رقابت‌ها در چهار جدول و در 11 دور به روش سوییسی با هم به رقابت می‌پردازند که در جدول گروه A شطرنج‌بازان دارای ریتینگ بین‌المللی بالای 2000، در جدول گروه B شطرنج‌بازان دارای ریتینگ بین‌المللی زیر 2000، در جدول گروه C بانوان شطرنج‌باز و در جدول گروه D نیز شطرنج‌بازان زیر 14 سال حضور دارند.

رقابتهای شطرنج بین المللی جام خزر آغاز شد

پانزدهمین دوره مسابقات شطرنج بین المللی جام خزر از جمعه شب در رشت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این دوره از پیکارها، بیش از 800 شطرنجباز از ایران و 17 کشور خارجی حضور دارند که به مدت هشت روز در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت با هم به رقابت می پردازند.

علاوه بر حضور شطرنجبازان مطرح ایرانی در این دوره از رقابت ها، شطرنجبازان کشورهای روسیه، اسپانیا ، فنلاند، انگلستان، ترکیه، هلند، هندوستان، ترکمنستان، اوکراین، آمریکا، جمهوری آذربایجان،گرجستان، مجارستان، رومانی، ارمنستان، عراق و تاجیکستان حضور دارند.

از معروف ترین شطرنجبازان شرکت کننده خارجی در پانزدهمین دوره رقابت های بین المللی جام خزر می توان به گابریل سرکیسیان از ارمنستان ، آلکسی دریف از روسیه ، فرانس برکس از مجارستان ، سرگئی تیویاکف از هلند و اولگ کرنف از اسپانیا نام برد.

احسان قائم مقامی ، پرهام مقصودلو ، پویا آیدانی ، پوریا درینی ، شاهین لرپری زنگنه و امیررضا پوررمضانعلی از برترین شطرنجبازان ایرانی هستند که در این دوره از رقابت ها حضور یافته اند.

شطرنجبازان حاضر در این دوره از مسابقه ها، در چهار جدول و در 11 دور به روش سوییسی با هم به رقابت می پردازند که در جدول گروه A شطرنجبازان دارای رنکینگ بین المللی بالای 2000، در جدول گروه B شطرنجبازان دارای ریتینگ بین المللی زیر 2000 ، در جدول گروه C بانوان شطرنجباز و در جدول گروه D نیز ، شطرنجبازان زیر 14 سال حضور می یابند. 

 

پانزدهمین دوره مسابقات بین المللی شطرنج خزر



رشت : گلسار مجموعه ورزشی یادگار امام 



short_9.jpg



با حضور اسطوره شطرنج جهان نایجل شورت

با حضور کشور های قدرتمند صاحب شطرنج دنیا


ایران ، روسیه ،  اسپانیا ، فنلاند ، انگلستان ، ترکیه ، هلند  ، هند ، ترکمنستان ،

جمهوری آذربایجان ، اکراین ، آمریکا ، گرجستان ، مجارستان، رومانی ، ارمنستان

تاجیکستان ، عراق



تا این لحظه 17 کشور

مشاهده آیین نامه مسابقات

برای ثبت نام اینترنتی اینجا کلیک نمایید.

>>> وارد کانال تلگرام جام خزر شوید <<<

 شاهده اسامی شرکت کنندگان در جدول

 مشاهده اسامی شرکت کنندگان در جدول

 
مشاهده اسامی شرکت کنندگان در جدول

 
مشاهده اسامی شرکت کنندگان در جدولD

مشکل سرور بانک ملت حل شده می توانید ثبت نام را اینترنتی انجام دهید.
ویا با شماره 09113340137 بیات تماس بگیرید.

برای ثبت نام اینترنتی اینجا کلیک نمایید.

>>> وارد کانال تلگرام جام خزر شوید <<<


برای دیدن اسامی برندگان ثبت نام اینترنتی
روی گزینه ادامه مطلب کلیک نمایید.

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    قهرمان بانوان کشور - ۱۴۰۳
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • ارشیا محمدیان سبچانی
    ارشیا محمدیان سبچانی
    مقام سوم مسابقات برق آسا غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024- سریلانکا
    مقام اول مسابقات سریع غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024 - سریلانکا
    مقام سوم زیر ۱۴ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    قهرمان کشور در مسابقات استاندارد زیر ۱۴ سال ۱۴۰۲
    قهرمان رده سنی زیر ۱۴ سال مسابقات سریع قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۲
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    قهرمان زیر ۱۴ سال کشور در سال ۱۴۰۳
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر ۱۶ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال در سال ۱۴۰۲
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال مسابقات سریع در سال ۱۴۰۲
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389