پرسش و پاسخ زنده خانواده بزرگ شطرنج با مهرداد پهلوانزاده برگزار شد

تاریخ ثبت: 1395/02/19

پرسش و پاسخ زنده خانواده بزرگ شطرنج با مهرداد پهلوانزاده برگزار شد

پرسش و پاسخ آنلاین 1/5 ساعته خانواده بزرگ شطرنج کشور با مهرداد پهلوانزاده رئیس این فدراسیون صبح امروز 17 اردیبهشت از طریق کانال رسمی این فدراسیون انجام شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، مهرداد پهلوانزاده رئیس این فدراسیون از ساعت 10/30 الی 12 امروز جمعه 17 اردیبهشت ماه از طریق کانال خبرگزاری فدراسیون شطرنج به نشانی   iranchessfederation@ بهصورت آنلاین پاسخگوی سوالات خانواده شطرنج کشور بود.

در این گفتگوی 1/5 ساعته سوالاتی مطرح شد که صورت و پاسخ آن را مشاهده می کنید:  

باتوجه به اینکه بحث آموزش شاهرگ حیاتی هر مجموعه علم محور ( مثل شطرنج ) می باشد و با علم به این موضوع که با بالاتر رفتن بار آموزشی فدراسیون و استفاده از افراد متخصص تاثیرات شگفت آوری در همه سطوح از جمله افزایش اساتید و پشتوانه ها و همچنین تربیت مربیان کاردان و با دانش ... خواهیم داشت ، می خواستم بطور مشخص برنامه های جنابعالی را برای کمیته آموزش بدانم؟ و با توجه به تغییرات بسیار مثبت در حوزه های دیگر مثلا جوانگرایی و استفاده از افراد متخصص و با انگیزه در کمیته ها آیا کمیته آموزش هم مشمول اتفاقات مثبت این چنینی خواهد بود؟(محمدرضا افشاری)

 

 

 

پهلوان زاده: با تشکر از آقای افشاری که  ازبازیکنان با دانش قدیمی و امروز از مربیان خوب کشورمان هستند. همانطور که می فرمایید آموزش مهمترین بخش کار فدراسیون است و می بایست سیستمهای سنتی جای خود را به سیستمهای مدرن و آکادمیک بدهند

در باب آموزش تاکنون ما صرفا به روش سنتی عمل کرده ایم. مربیان ما در دوره هایی با زمان بسیار کوتاه شرکت می کنند و از درجه ۳ به درجه ۲ و بعد هم به درجه ۱ ارتقا می یابند, اگر قرار باشد سیستم آموزش شطرنج در کشور عوض شود باید این سیستم باید عوض شود


 نمی شود به مربی صرفا با ۴ -۵ روز آموزش از روی یک جزوه کارت مربیگری درجه ۱ داد و انتظار داشت او برود و به روش سیستماتیک به شطرنج آموزان آموزش دهد. طرح آتی این خواهد بود که مربیان برای دریافت کارت مربیگری درجه ۲ ابتدا در سه مبحث شروع بازی , وسط بازی و آخر بازی کلاس های آموزشی جداگانه طی نمایند و پس از آن در کلاس آموزشی درجه ۲ شرکت کنند و تمام مباحث نیز از روی کتب از پیش تعیین شده خواهد بود نه از روزی چند برگ جزوه دست نویس.

 

اما برای مربیگری درجه یک کار از این هم جدی تر انجام خواهد شد کسی که می خواهد کارت مربیگری درجه ۱ دریافت کند ابتدا بایست کلاس های تخصصی جداگانه آخر بازی پیاده, رخ, وزیر, اسب و وفیل را بگذراند و همینطور در بخش وسط بازی کلاسهای تاکتیک, محاسبه و استراتژی و در بخش شروع بازی علاوه بر بخشهای عمومی شروع بازی های باز, بسته و نیمه باز باید در حداقل ۵ شروع بازی کلاس تخصصی بگذراند و بعد بتواند در کلاس جامع مربیگری درجه ۱ شرکت کند. برنامه درسی این کلاسها در حال تدوین است ولی از هم اکنون چند کلاس  تخصصی آغاز به کار کرده اند.

2-همانطور که میدانید شطرنج در چند استان خاص در کشور رشد چشمگیری داشته و  برخی استانها متأسفانه حتی یک بازیکن بالای 2200 ندارند واین مساله در مسابقات کشوری نظیر جشنواره، رده های سنی و دیگر مسابقات مهم کشور به وضوح دیده میشود چراکه تقریبا همیشه استانهای تهران،گیلان،خراسان رضوی،مازندران و اصفهان و گاها آذربایجان شرقی و البرز در صدر می ایستند و این یک چالش بزرگ و یک شکاف عمیق برای رشد و پیشرفت همگانی شطرنج در ایران محسوب میشود،
حال سوال اینجاست فدراسیون شطرنج با مدیریت جدید چه رویکردی برای رشد شطرنج در تمامی نقاط ایران عزیزمان دارد؟(احمد یونسی از قزوین)

 



پهلوان زاده : بله همانطور که می فرمایید در بسیاری از استانها سطح شطرنج محدود مانده است, طرح فعلی اهمیت دادن به قهرمانی استانها است زیرا هر گاه چیزی اهمیت داشته باشد مسلما رقابت برای کسب آن سر می گیرد و در این رقابت نیروها توانمند می شوند. امسال قهرمانی اکثر استانهای کشور برگزار خواهد شد کما اینکه در چندین استان این مسابقات پایان یافته و یا در حال برگزاری است. کاری دیگری که انجام خواهد شد اعزام مربیان مجرب به استانهای ضعیف تر در مقاطع زمانی مناسب است ولی پیش از آن می بایست وضعیت شطرنج استانها از نظر قهرمانی روشن گردد.


3- سوال من اینجاست که باتوجه به مقوله مهاجرت و نقش آن در موفقیت سیاستها،شاخص موفقیت فدراسیون شطرنج چیست؟ به عبارت دیگر با چه متر و معیاری بفهمیم که اقدامات انجام شده، ما را به آن غایت مقصود نزدیک و یا از آن دور می‏کند؟(احسان محمد اسماعیل)

 


پهلوان زاده:با سلام خدمت مهندس محمد اسماعیل که خدمات زیادی به حوزه ادبیات شطرنج نموده اند. ملاکی که شما فرمودید برای کل کشورشاید صحیح باشد ولی در جامعه شطرنج اطمینان ندارم این طور باشد.اما همانگونه که در جامعه اطراف خودمان میبینیم افرادی که از کشور مهاجرت می کنند صرفا از نخبگان نیستند و افراد متوسط نیز مهاجرت می کنند و از طرف دیگر نخبگان فراوانی هم هستند که خدمت به کشور خود را بر مهاجرت ارجح می دانند اما شاخص موفقیت فدراسیون شطرنج رشد آن در میان اقشار مختلف جامعه می باشد به عبارت دیگر هرچه مردم بیشتر به شطرنج بپردازند فدراسیون شطرنج موفق تر بوده است.اقدامات فراوانی نیز در برنامه های فدراسیون  در این باره وجود دارد.

 

 

4- چرا در فدراسیون شطرنج اصلی ترین کمیته یعنی کمیته مدارس وجود ندارد و با علم و تدبری که در سما سراغ داریم و می دانم تمام تفکیک سازی های کمیته ها با هدف بوده نمی دانم چرا این کمیته مورد توجه قرار نگرفته است؟ (غلامحسین خسروانی)

 

 

 

پهلوان زاده: تشکر می کنم از آقای خسروانی که بدون هیچ گونه چشمداشتی کمک های فراوانی در زمان مسابقات گراند پری تهران انجام دادند. کمیته مدارس در حال تأسیس است آقای مهندس قندی مسئولیت این کمیته را پذیرفته اند و اعضای کمیته نیز به زودی مشخص خواهند شد. اولین اقدام این کمیته هم جمع آوری آمار مدارس شطرنج کل کشور دادن کد سیستم جامع به این مدارس و همینطور دادن مجوز ثبت بازیکنان جدید در سیستم جامع و پیوند زدن بازیکنان و مربیان به مدارسی که در آن مشغول هستند و همینطور دادن مجوز برگزاری مسابقات ریتد به مدارس شطرنج خواهد بود.

 

 با استفاده از آمار مدارس شطرنج کشور اطلاعات تمامی مدارس شطرنج کشور در سایت فدراسیون و سیستم جامع قابل دسترسی خواهد بود و میزان موفقیت هر مدرسه شطرنج در زمینه جذب شطرنج آموز و کسب مدال در آن دیده خواهد شد و فدراسیون شطرنج برای تمامی مدارس شطرنج کشور بانک اطلاعاتی بوجود آورده و برای آنها تبلیغ نیز خواهد نمود.

 

 

5-با تشکر از جناب مهندس پهلوانزاده به جهت وقتی که برای پاسخگویی گذاشتند
با توجه به اینکه نفرات دوم و سوم رده های سنی کشور جہت اعزام به مسابقات رده های سنی آسیایی و جهانی هیچگونه حمایت مالی از جانب فدراسیون نمی شوند. لذا خواهشمندم در مسابقات مدارس آسیا که قرار است بہ میزبانی تہران برگزار شود مورد عنایت فدراسیوم قرار گرفته و از پرداخت ورودیه معاف گردند تا با این کار حداقل انگیزه ای برای این عزیزان و خانواده هایشان باقی بماند(حمیدرضا زیوری)

 



پهلوان زادهطبق برنامه ریزی که برای مسابقات مدارس آسیا داشتیم قرار شد در مسابقات مدراس آسیا از این بازیکنان ورودیه نیم بها دریافت شود . سعی خواهیم کرد هر چه ممکن است برای پشتوانه سازی برای قهرمانان کشور از این گونه اقدامات انجام دهیم. همچنین از امسال مسابقات قهرمانی رده های سنی در دو مرحله انجام خواهند شد بنابراین ده نفر اول مرحله مقدماتی قهرمانی هر رده سنی کشور تحت پوشش های مختلف آموزشی و مسابقات و اردو قرار خواهند گرفت.

 


6-مسعود نیک صفت مربی از رشت هستم.در مورد سیستم جامع چه برنامه ای رو پیش رو دارند؟ آیا سیستم جامع قراره همچنان ادامه داشته باشد؟؟

 

 

پهلوان زاده: سیستم جامع فدراسیون به صورت کامل متحول خواهد شد. در سیستم جامع اطلاعات کامل بازیکنان ثبت خواهد شد از مربی که بازیکن داشته , مدرسه شطرنجی که در آن شطرنج را آموخته است تا مسابقاتی که در آنها شرکت کرده است و ... این اطلاعت به صفحه ویژه مربیان و مدارس شطرنج هم لینک خواهند بود. یعنی اسامی کلیه مربیانی که یک بازیکن از ابتدا تا کنون داشته است مشخص و قابل رویت برای همگان خواهد بود

 

همچنین در صفحه ویژه مربیان هم دیده خواهد شد که این مربی تا کنون چه شاگردانی را تربیت کرده است و چند تن از شاگردان وی تا کنون مدالهای استانی, کشوری و یا بین المللی کسب کرده اند و همینطور صفحه ويژه مدراس نشان می دهد در این مدرسه چند شطرنج آموز تحصیل می کنند و کدام مربیان در آن مدارس اشتغال دارند و به همین ترتیب شاگردان این مدرسه به چه عناوینی تا کنون دست یافته اند و ... چندین برنامه دیگر کاربردی که سیستم جامع را به یک سیستم کاملا مفید برای شطرنج کشور تبدیل می کند.

 


7-سلام بنده افسرده دل هستم از استان اردبیل ،متاسفانه در این استان به علت نبودن مسئول و رئیس هیات شطرنج، استعدادها در حال از بین رفتن است.در صورت امکان وضعیت این استان را به حضور مسئولان محترم فدراسیون برسانید

 

 

 

پهلوان زاده: در حال پیگیری هستیم, به زودی انتخابات هیأت شطرنج استان اردبیل برگزار خواهد شد.

 


8-سلام بنده کارمند یکی از وزارتخانه های کشور و شطرنج آموز و دبیرهیات شطرنج شهرستان شهریار، لطفا برنامه هاتون رو درمورد همگانی کردن ورزش زیبای شطرنج بفرمایید به عنوان مثال متاسفانه در سطح برخی وزارتخانه ها و یا نهادها شطرنج کماکان با بی مهری وحشتناکی روبروست اگر برنامه خاصی برای رفع محدودیت های اینچنینی دارید بفرمایید

 



پهلوان زاده: تقاضا کرده ایم جلساتی با مسئولین مربوطه برای رفع این گونه مشکلات برگزار گردد. امید که مثل آموزش و پرورش که شطرنج در آن دوباره برقرار گردید در نیروهای مسلح نیز برگزاری مسابقات از سر گرفته شود.

 

9-با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ریاست محترم فدراسیون شطرنج. سوال اینجانب به طور خاص در ارتباط با وضعیت هیات های شطرنج سراسر کشور می باشد. متاسفانه در سالیان گذشته عملکرد برخی از هیات های شطرنج کشورمان مطلوب نبوده و به جزء چند استان، سایر استان ها هر یک به دلیلی تقریبا غیر فعال بوده اند. کادر فعلی فدراسیون چه برنامه ای برای تقویت و حمایت هیات های استان در کشور داشته است؟! با چه ابزاری فعالیت آن ها را کنترل نموده است؟! و در پایان بر اساس چه ملاک و معیارهایی عملکرد سالیانه آنها را خواهد سنجید؟(امین عابدی از قزوین)

 

 

 
پهلوان زاده: همانگونه که در یکی از سوالات پیشین عرض کردم, تشویق هیأت شطرنج استانهای کشور به برگزاری مسابقات قهرمانی استان به صورت ریتد و آنهم رایگان و همچنین راه یابی قهرمان هر استان چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان به مرحله نیمه نهایی اولین گام برای فعال کردن هیأت شطرنج استانها بوده است چندین استان تا کنون اقدام به برگزاری این مسابقات کرده اند و دی

فدراسیون شطرنج به نحوی سیاست گذاری خواهد کرد که هیأت های استانی پر فعالیت باشند و وقتی فعالیت زیاد شد خود بخود توجه و موفقیت هم زیاد خواهد شد و نباید فراموش شود که مهمترین فاکتور موفقیت برای شطرنج, برگزاری مسابقات است

 

10-باسلام وخسته نباشید.محمود رهروی هستم از زنجان.سوالی داشتم از ریاست محترم   فدراسیون و آن هم این است که چه برنامه ای برای پاسخگو کردن هیاتهای ورزشی دارید ؟ همانگونه که مستحضريد هیاتها بازوهای اجرایی فدراسیون هستند واگر کارکرد درستی نداشته باشند ممکن است اسیبهایی هم داشته باشند ودر مواقعی هیاتها صمن اینکه کارکرد مناسبی ندارند از طرفی به انتقادات وارده پاسخگو هم نیستند از طرف دیگر سیستم مناسبی برای ارزشیابی عملکرد هیاتهای شطرنج وجود ندارد که در پایان هر سال نتایج ان هیات مشخص شده ونقاط صعف احتمالی جبران شود ویا تغییراتی در نفرات وپستهای هیات ایجاد شود ممنونم که وقت خود را در اختیار شطرنج دوستان قرار دادید

 

 

 

پهلوان زاده: همانگونه که در پاسخ به سوالات قبلی هم ملاحظه فرمودید سیستم جامع فدراسیون شطرنج قرار است از این پس آیینه فعالیتهای شطرنج کشور باشد اعم از بازیکنان, مربیان, داوران, مدارس شطرنج, هیأت های شطرنج شهرستان ها و همینطور هیأت شطرنج استانها و از همه مهمتر فعالیتهای فدراسیون شطرنج.

 

پس سیستم جامع آمار فعالبت کلیه استانهای کشور را نیز به روز به نمایش در خواهد آورد و به راحتی می توان مقایسه کرد میزان فعالیت استانها کشور را در هر لحظه. اما نباید فراموش کرد که ما در ایران می بایست هیأت ها را به چند دسته تقسیم نماییم هیچگاه نباید فعالیتهای هیأتی مثل گیلان را با هیأتی مثل هیأت خود شما زنجان مقایسه نمود زیرا نه تنها امکانات زیربنایی متفاوت است تعداد شطرنج بازان, مربیان و ... تفاوت چشمگیر دارد. بنابراین هیأت ها بایست ابتدا سطح بندی شوند سپس عملکردشان در گروه خود مورد بررسی قرار گیرد و نقاط ضعف رفع گردد

 

11من اولیای یکی از شطرنج بازان هستم 
خسته نباشیدی دارم به شما و تمام همکاران فدراسیون که احساس میکنم پویای و شادابی خاصی با حضور شما در شطرنج کشور بوجود آمده که تداوم این اینکار باعث شکوفای شطرنج کشور گردد و سوال اینجانب این هست که در صورت شکایت از تخلف بعضی از هیات استانها یا رییس هیات ها آیا باید به فدراسیون مراجعه و مقام بررسی کننده چه کسانی هستند

 

 


پهلوان زاده: تشکر می کنم از اظهار لطف شما, اما احساس می کنم حداقل یک سال زمان لازم خواهد بود تا بتوانیم تغییراتی مناسبی در شطرنج کشور ایجاد کنیم, در مورد امکان شکایت از تخلفات خواهش من این است که ابتدا با خود مسئولین مسائل را مطرح نمایید و حرفهای آنها را نیز به طور کامل بشنوید و در صورتی که متقاعد نشدید به بخش های بالاتر مراجعه نمایید.

 

به نظر من اکثر این گونه اختلافات با گفتگو قابل پیشگیری است و درک متقابل می تواند راه حلهای جدیدی را به ما نشان دهد. اگر پس از طی این مراحل مشکلات باقی ماند فدراسیون آماده دریافت شکایات شما می باشد.

 



12-محمد خراسانیان : با سلام و خسته نباشید میخواستم بدانم چه برنامه ای برای داوران جوان و به خصوص شهرستانی دارند با تشکر

 

 

 
پهلوان زاده: جامعه شطرنج کشور ما بسیار پویا و رو به رشد است و همچنین داوران ما از سطح دانش بسیار بالایی برخوردار هستند, برای داوران بین المللی کشور جداولی برای انجام اعزام ها و به کارگیری در مسابقات داخلی در حال تهیه است .

 

مطالب جدید زیادی توسط کمیته داوران مرتبا در حال ترجمه و انتشار می باشد و اما داوران عزیز نباید فراموش کنند که ایشان توانایی به راه اندازی مسابقات در ارگانهای مختلف و ... را بیش از هر کسی دارند و سعی نمایند با اینکار به گسترش هر چه بیشتر شطرنج در کشور کمک نمایند

 

 


13- سلام مهندس پهلوان زاده لطفا بفرمایید برای شهرهای صاحب شطرنج با قهرمانانی بزرگ چون ارین غلامی. اناهیتا غلامی. محمدرضا اصغرزاده. علی ولیزاده. مطهره اسدی. ماهان صابری و...... چه برنامه هایی دارید و برای اموزش این قهرمانان جهت اخذ عناوین بهتر چه اقداماتی در دست اقدام دارید(ولی زاده دبیرهیات شطرنج قایمشهر):

 

 


 

پهلوان زاده: برای جوانان و نوجوانان برتر کشور برنامه ویژه ای ریخته شده است, بازیکنانی که مستعد رسیدن به استاد بزرگی هستند و البته سطح استادی را رد کرده اند در یک گروه قرار داده شده و برای ایشان مربی های اختصاصی و برنامه های مسابقات در نظر گرفته خواهد شد. برای بازیکنانی که هنوز به سطح استادی نرسیده اند نیز به همین ترتیب به عنوان مثال استاد بزرگ محجوب بازیکنانی که در نزدیکی سطح استادی قرار دارند را مورد پوشش قرار خواهد داد و برای ایشان اردوهای منظم برگزار خواهد کرد و به همین ترتیب بازیکنانی که در سطح نزدیک به استادی فیده قرار دارند که برای ایشان استاد بین المللی مهرداد اردشی کلاس و اردو برگزار خواهد کرد .... و به این ترتیب امیدوار هستیم که بتوانیم بازیکنان مستعد را به درستی انتخاب و برای ایشان آموزش های ويژه سطح ایشان ارائه نماییم.

 

در مورد شهرهای صاحب شطرنح نیز سعی خواهیم کرد در مقاطع زمانی خاص مربیان ويژه به این استانها اعزام نماییم و از مسئولین شهری مثل قائم شهر نیز انتظار داریم که با داشتن این همه ستاره جهانی و آسیایی سریعتر اقدام به برگزاری حداقل یک مسابقه بین المللی در سال نمایند و فدراسیون شطرنج نیز در این زمینه از هیچگونه کمکی با هماهنگی هیأت استان دریغ نخواهد کرد.

14-جناب پهلوان زاده ایا فدراسیون شطرنج در رابطه با اموزش شطرنج در مقاطع مختلف درسی وعنوان این رشته در مدارس به عنوان یکی از رشته های درسی اقدامی انحام خواهد داد (سید اسداله مصطفوی از شهرکرد)

 

 

 

پهلوان زاده: تشکر می کنم از دوستانی که با مطرح کردن سوالات خود و اعضای محترم کانال خبر گزاری فدراسیون شطرنج که حوصله به خرج داده و تا کنون همراه ما بوده اید. ورود به این مسئله امری بسیار پیچیده است, لازم است چند کتاب که از نظر فرم و محتوا مطابق با سیستم های رایج در آموزش و پرورش کشور باشد تدوین گردد و همچنین مذاکرات با مسئولین وزارت آموزش و پرورش انجام گیرد. البته من شخصاً دید خوبی به اجباری سازی آمورش شطرنج در شکل گسترده ندارم ولی معتقدم که همه جوانان کشور می بایست شانس یادگیری یکسان داشته باشند.

 

رئیس فدراسیون شطرنج در انتهای این گفتگوی زنده خطاب به اعضای محترم کانال خبرگزاری فدراسیون شطرنج به نشانی    iranchessfederation@  گفت:


پهلوان زاده: با تشکر از همه دوستانی که ما را در این گفتگو همراهی کردند و با عرض معذرت از تمام کسانی که متاسفانه به دلیل کمبود زمان موفق به پاسخ گویی به ایشان نشدم. جلسه بعدی پرسش و پاسخ در تاریخی که متعاقبا اعلام خواهد شد در خرداد ماه برگزار می شود. خداحافظ و به امید فردایی بهتر برای شطرنج کشور عزیزمان ایران.

 

 

 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    قهرمان بانوان کشور - ۱۴۰۳
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • ارشیا محمدیان سبچانی
    ارشیا محمدیان سبچانی
    مقام سوم مسابقات برق آسا غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024- سریلانکا
    مقام اول مسابقات سریع غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024 - سریلانکا
    مقام سوم زیر ۱۴ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    قهرمان کشور در مسابقات استاندارد زیر ۱۴ سال ۱۴۰۲
    قهرمان رده سنی زیر ۱۴ سال مسابقات سریع قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۲
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    قهرمان زیر ۱۴ سال کشور در سال ۱۴۰۳
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر ۱۶ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال در سال ۱۴۰۲
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال مسابقات سریع در سال ۱۴۰۲
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389