داوری بین المللی (IA)

تاریخ ثبت مقاله: 1392/06/13

داوری بین المللی (IA)


fide3card

 

درج این مطلب در سایت شطرنجباز به معنی تایید تمامی مطالب مندرج در این سایت نمی باشد .(محمد رضا لاجوردی قمی)

………………………………………………………………..

فدراسیون بین‌المللی شطرنج در سال ۱۹۲۴ در پاریس تاسیس شد و الکساندر ریوب ریاست آن را به عهده گرفت. وی تا سال ۱۹۴۹ یعنی به مدت ۲۵ سال، سکان هدایت این ورزش را در دست داشت.

فولکه روگارد که قبلا نایب رئیس فیده بود در سال ۱۹۴۹ به ریاست فدراسیون جهانی انتخاب شد. روگارد، دومین رئیس فیده بود که دوران جدیدی را آغاز کرد، طرح‌های نوینی را به اجرا گذارد و بیش از دو دهه بر فیده حکمرانی کرد. از جمله طرح‌های روگارد، ابداع عناوین استادی در سال ۱۹۵۰ و عنوان داوری در سال ۱۹۵۱بود. عناوین استادی شامل ۶ عنوان استادی بزرگ، استادی بین‌المللی و استادی فیده در دو رده آقایان و خانم‌ها بود و در همان ابتدا عنوان استاد بزرگی به ۵ نفر حاضر در فینال قهرمانی جهان سال ۱۹۴۸ یعنی باتوینیک، اسمیسلوف، کِرِس، رِشِفسکی و اویوه اعطاء شد و تا پایان همان سال تعداد استادان بزرگ به حدود ۳۰ نفر رسید.

23111xxxxhgjtuy

   الکساندر ریوپ                             فولکه روگارد                               ماکس ایوه

1232qazskio987

   فریدریک اولافسون                فلورنسیو کامپو مانس             کرسان ایلیو مژینوف

داوری بین‌المللی اما داستانی دیگر داشت. یک سال دیرتر بوجود آمد، برای آقایان و خانم‌ها مشترک بود و به جای ۳ عنوان فقط یک عنوان را در بر می‌گرفت یعنی خبری از عناوین داوری بزرگ و داوری فیده (معادل استادی بزرگ و استادی فیده) نبود.

اولین افرادی که داور بین‌المللی شدند ۴۳ نفر از ۱۶ کشور مختلف بودند که در این بین، سهم بعضی از کشورها بیشتر بود مانند شوروی سابق ۷ نفر، انگلیس و هلند ۶ نفر و آمریکا، اسپانیا، سوئد و مجارستان هر کدام ۳ نفر. معروف‌ترین این افراد: ماکس اویوه، الکساندر کوتوف، میلان ویدمار، آلبرت هوروویتز، ریوب و روگارد بودند.

تا پایان دهه ۱۹۵۰ این عنوان به ۱۲۴ نفر اعطاء شد از جمله به فلورنسیو کامپومانس رییس سابق فدراسیون جهانی. در دهه ۱۹۶۰ هم تعداد داوران بین‌المللی ۱۲۵ نفر اضافه شدند و به ۲۴۹ نفر رسیدند. در دهه‌های بعد آمار چنین بود:

retttet

طبق آمار فوق در دهه ۱۹۸۰ بیش از ۵۵۰ نفر به داوران بین‌المللی اضافه شده که بیشترین تعداد در یک دهه را شامل می‌شود. البته در چند سال اخیر ۲۲۲ عنوان داوری بین‌المللی اعطاء شده است که میانگینی بیشتر از همه دهه‌های گذشته دارد. برای عده‌ای نیز در سایت فیده، سال اخذ عنوان مشخص نیست. هم اکنون در جهان بیش از ۲۱۰۰ داور بین‌المللی وجود دارد.

آمار سال به سال نیز نکات جالبی در بر دارد. تعداد عناوین اعطاء شده در طول یک سال تا ۱۹۷۸ همیشه زیر ۲۰ نفر بود (به جز ۳ مورد) ولی از آن سال به بعد شتاب می‌گیرد بطوری که دیگر کمتر از ۲۰ نفر نمی‌شود (به جز ۴ سال). بیشترین عنوان داوری در سال ۱۹۸۶ اعطاء شده است با ۹۲ مورد و بعد از آن در سال‌های ۱۹۸۸ و ۲۰۱۲ با ۸۷ و ۸۶ مورد. کمترین عنوان داوری اعطاء شده در سال‌های اخیر نیز مربوط به ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ است که به ترتیب ۱۰ و ۱۵ و ۱۷ مورد بوده است.

نمودار تعداد عناوین داوری اعطاء شده در سال‌های مختلف:

 trytuuu

در زیر، نام بعضی از داوران معروف جهان و سال کسب عنوان برای آنها آمده است:

hgftryu

 

جوانترین داوران جهان متولد سال‌های ۱۹۹۱ و ۱۹۸۹ و ۱۹۸۸ هستند از چین، آرژانتین و آلمان. طبق قوانین فیده، حداقل سن برای کسب عنوان داوری بین‌المللی ۲۱ سال می‌باشد.

جدول داوران بین‌المللی به تفکیک کشور برای خود وصف جداگانه‌ای دارد. این جدول نشان می‌دهد که در بین کشورهای عضو فیده، تعداد ۱۲۵ کشور حداقل دارای یک داور بین‌المللی هستند. از این تعداد، ۱۳ کشور دارای یک داور، ۱۸ کشور دارای دو داور، ۹ کشور دارای ۳ داور، ۷ کشور دارای ۴ داور هستند و ……

۵۹ کشور دارای ۱۰ داور و بیشتر هستند.

۴۳ کشور دارای ۱۵ داور و بیشتر هستند.

۳۲ کشور دارای ۲۰ داور و بیشتر هستند.

۲۴ کشور دارای ۲۵ داور و بیشتر هستند.

۱۵ کشور دارای ۳۰ داور و بیشتر هستند.

۶ کشور دارای ۵۰ داور و بیشتر هستند و یک کشور یعنی روسیه دارای بیش از یکصد داور می­باشد. کشور ما با ۲۴ داور در جایگاه ۲۵ جهان قرار دارد. قسمتی از این جدول چنین است:

 rty5677

در اینجا به مقایسه دیگری می‌پردازم که شاید گویاتر و زیباتر از جدول قبلی باشد. فیده هر ماه اقدام به انتشار لیست کشورهای برتر جهان از جهت میانگین ریتینگ ۱۰ نفر اول هر کشور می‌کند به طوری که تعداد استادان بزرگ و استادان بین‌المللی هر کشور نیز قابل مشاهده است.

در جدول زیر، این لیست را با لیست کشورها از نظر تعداد داوران بین‌المللی ترکیب نموده و مقایسه کرده‌ام. ستون ردیف، “جایگاه کشور بر حسب میانگین ریتینگ” می‌باشد که در کنار ستون “جایگاه در لیست داوران” قرار داده شده تا به راحتی بتوان اختلاف را حس کرد. تعداد استادان بزرگ و تعداد داوران بین‌المللی نیز در کنار هم آمده تا قابل مقایسه باشد.

جدول زیر مربوط به ماه آگوست ۲۰۱۳ است:

ردیف

جایگاه در لیست داوران

کشور

میانگین ریتینگ

تعداد استاد بزرگ

تعداد داور بین‌المللی

۱

۱

روسیه

۲۷۴۲

۲۱۹

۱۰۵

۲

۲۶

اوکراین

۲۷۰۱

۸۰

۲۳

۳

۱۹

چین

۲۶۶۹

۳۴

۲۷

۴

۴۹

ارمنستان

۲۶۶۱

۳۶

۱۲

۵

۱۰

فرانسه

۲۶۵۸

۴۷

۳۳

۶

۷

مجارستان

۲۶۵۷

۵۲

۴۶

۷

۱۳

آمریکا

۲۶۵۵

۷۸

۳۱

۸

۲

هند

۲۶۴۰

۳۲

۹۵

۹

۱۱

هلند

۲۶۳۹

۳۰

۳۲

۱۰

۳۵

اسرائیل

۲۶۲۹

۳۹

۲۰

۱۱

۲۰

لهستان

۲۶۲۸

۳۶

۲۶

۱۲

۵۲

آذربایجان

۲۶۲۳

۲۰

۱۱

۱۳

۳۰

انگلستان

۲۶۲۲

۳۵

۲۱

۱۴

۴

آلمان

۲۶۱۹

۸۰

۵۴

۱۵

۱۴

بلغارستان

۲۶۰۹

۳۵

۳۱

۱۶

۳

اسپانیا

۲۵۹۵

۴۳

۷۹

۱۷

۵۰

گرجستان

۲۵۹۴

۲۵

۱۲

۱۸

۵۷

کوبا

۲۵۹۱

۲۱

۱۰

۱۹

۵

صربستان

۲۵۸۸

۵۲

۵۳

۲۰

۱۷

کرواسی

۲۵۸۳

۳۱

۲۸

۲۱

۲۸

چک

۲۵۸۳

۳۰

۲۲

۲۲

۴۸

رومانی

۲۵۷۷

۲۱

۱۶

۲۳

۸۶

بلاروس

۲۵۶۹

۱۶

۶

۲۴

۱۸

برزیل

۲۵۶۱

۱۱

۲۷

۲۵

۱۲

ایتالیا

۲۵۵۹

۱۰

۳۲

۲۶

۴۶

اسلوونی

۲۵۵۷

۱۳

۱۶

۲۷

۶

یونان

۲۵۵۱

۱۲

۵۲

۲۸

۵۵

نروژ

۲۵۵۱

۱۰

۱۱

۲۹

۸

آرژانتین

۲۵۴۹

۲۰

۳۸

۳۰

۳۷

فیلیپین

۲۵۴۴

۱۵

۱۹

. . . . . . . .

 

 

 

 

 

۴۵

۲۵

ایران

۲۴۹۰

۸

۲۴

 

 

در این جدول، کشور روسیه هم از نظر استاد بزرگ و هم تعداد داور در صدر قرار دارد ولی بقیه جدول، زیاد متقارن نیست یعنی بعضی کشورها از نظر داور برترند و بعضی از نظر استاد. کشورهایی که در هر دو مورد جایگاهی کمابیش یکسان دارند انگشت‌شمارند مانند مجارستان، هلند، بلغارستان و کرواسی.

کشورهای برتر از نظر تعداد داور: روسیه، هند، اسپانیا، آلمان، صربستان و یونان هستند. در مقابل، کشورهای برتر لیست ریتینگ: روسیه، اوکراین، چین، ارمنستان، فرانسه، مجارستان و آمریکا می‌باشند.

قهرمان المپیاد استانبول یعنی کشور ارمنستان فقط دارای ۱۲ داور است که نصف کشور ما می‌باشد. کشور ما با ۲۴ داور در مقابل ۸ استاد در رده ۴۵ لیست ریتینگ و رده ۲۵ لیست داوران قرار دارد. اولین داور بین‌المللی کشورمان استاد حسینقلی سالور هستند که در سال ۱۹۷۷ موفق به اخذ این عنوان شدند. مسابقات زون ۳٫۱ در آن سال در کشور ما برگزار شد و سرداور آن “شانکار روی” از کشور هند بود ولی بار اصلی زون بر دوش استاد سالور بود و بعد از آن مسابقات برای ایشان تقاضای داوری بین‌المللی شد که بلافاصله تایید گشت. در سال بعد نیز شادروان عبدالحسین نوابی که ریاست زون را بر عهده داشتند به این عنوان دست یافتند.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، فدراسیون شطرنج نزدیک به یک دهه تعطیل شد و لاجرم کسی عنوان داوری بین‌المللی را دریافت نکرد اما پس از بازگشایی فدراسیون در دوره ریاست آقای سیدمرتضی امامی (اولین رییس فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی)، آقای کنعان آذر در سال ۱۹۹۳ به عنوان اولین داور بین‌المللی ایران (بعد از انقلاب) تعیین شدند و در سالهای ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵ هم آقایان مرتضوی و مظفری صاحب این عنوان شدند.

سپس در دوره اول ریاست مهندس کامبوزیا بر فدراسیون شطرنج، ۱۵ نفر در سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ به لیست داوران بین‌المللی ایران اضافه شدند و این تعداد به ۲۰ نفر رسید که بسیار قابل ملاحظه است از جمله آقایان مصلحی (۱۹۹۸)، پورشاهماری (۱۹۹۹)، اسکندری و نجیب (۲۰۰۰) و پهلوان‌زاده (۲۰۰۲). آنگاه دوران فترت فرا رسید و تا سال ۲۰۱۰ کسی به نفرات قبلی اضافه نشد. البته در سال ۲۰۰۸ اولین سمینار داوری فدراسیون جهانی (داوری فیده) در ایران برگزار شد که ۱۱ نفر همزمان به لیست داوران فیده ایران افزوده شدند و هم اکنون (آگوست ۲۰۱۳) این تعداد به ۲۳ نفر رسیده است.

در سال ۲۰۱۰ و در دوره دوم ریاست مهندس کامبوزیا، خانم رینا فقیه نوبری صاحب عنوان بین‌المللی شدند.

در سال ۲۰۱۱ آقای مقصود گیاهی، داور بین‌المللی شدند.

و در سال ۲۰۱۲ آقایان احمد رضایی قلعه و محمدرضا لاجوردی‌زاده این عنوان را بدست آوردند تا جمع داوران بین‌المللی کشورمان در پایان سال ۲۰۱۲ به ۲۴ نفر برسد.

جدول زیر، نشان‌دهنده داوران بین‌المللی کشورمان می‌باشد:


سال

داور بین‌المللی

کلاس

۱۹۷۷

استاد حسینقلی سالور

A

1978

عبدالحسین نوابی

D

1993

ناصر کنعان‌آذر

C

1994

سیدکاظم مرتضوی

D

1995

علیرضا مظفری

D

1998

سیدعبداله مصلحی

D

1999

حمیدرضا پورشاهماری

اسماعیل صفرزاده

آبتین گلکار

B

 

D

 

D

2000

فریدون اسکندری

ابوالقاسم نجیب

غلامحسین اکبرزاده

تقی برادری ازغد

B

 

B

 

C

 

D

2001

اکبر باقری

حسین گلشنی

سیاوش خواجه‌ای

C

 

D

 

D

2002

مهرداد پهلوان‌زاده

عباسعلی وحید دستجردی

A

 

D

2003

کاوه هنری

حسین کاظمی

C

 

D

2010

رینا فقیه نوبری

D

2011

مقصود گیاهی

C

2012

احمد رضایی قلعه

محمدرضا لاجوردی‌زاده

D

 

D

 

در کنگره آتی فیده در مهرماه سال جاری در تالین استونی، ۳ نفر به داوران بین‌المللی کشورمان افزوده می‌شود که عبارتند از: خانم روشنک روشن‌طبری، دکتر علیرضا موسی‌علی و دکتر امیرعرفان هاشمی.

در حال حاضر در جهان، ۵۳ داور کلاس Aو ۷۵ داور کلاس Bو ۳۲۹ داور کلاس Cوجود دارد و بقیه داوران کلاس Dهستند. سطوح و کلاس‌های داوری، داستان خود را دارد که در زمانی دیگر به آن می‌پردازیم.

شایان ذکر است که هر یک از روسای فیده برای خود طرح‌ها و ابداعاتی داشته‌اند که باعث رشد و تعالی شطرنج در سطح جهان شده است از جمله سومین رییس فیده و قهرمان اسبق جهان دکتر ماکس اویوه، طرح درجه‌بندی بازیکنان یا همان ریتینگ را ابداع کرد و رییس فعلی فیده یعنی کرسان ایلیومژینوف نیز عناوین مختلف مربیگری بین‌المللی و عنوان داوری فیده را ابداع نمود. ناگفته نماند که چهارمین رئیس فدراسیون جهانی، استاد بزرگ فریدریک اولافسون از کشور ایسلند بود که طی سالهای ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۲ در این مقام قرار داشت.

 

در پایان، مراتب امتنان خود را از همه عزیزانی که در نگارش این مطلب یاریم داده‌اند ابراز می‌دارم بخصوص آقایان مظفری و نجیب. تشکر ویژه از استاد سالور که با بررسی دقیق متن و معرفی کتاب Fide Golden Bookدروازه‌ی اطلاعات تاریخی شطرنج را به روی من گشودند. استاد همانند گذشته، برترین هستند.

سیدمحمدرضا لاجوردی‌زاده – قم

 

sdwer54

داوران بین‌المللی شطرنج از راست: سالور، لاجوردی، مظفری و کنعان‌آذر

فرهنگسرای بهمن – زمستان ۱۳۷۳

 

 

«داور باید بهتر از هر کس دیگر موارد شبهه را بشناسد و بیش از همه به دلیل و برهان، متکی باشد. از مراجعه افراد، کمتر از همه ملول شود. در کشف حقیقت، شکیباتر از همه باشد و چون حکم برایش آشکار شد، قاطعانه رای دهد»

نقل از سایت شطرنجباز

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حمید حاجی نژاد در تاریخ ۱۹/۹/۱۳۹۲

اززحمات جنابعالی برای جمع آوری وتنظیم مطالب فوق سپاسگذارم
اینجانب به عنوان یک دانشجوی رشته مربیگری شطرنج بسیار استفاده
کردم.ممنونم

حامیان


قهرمانان
  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • استاد فیده طناز ازلی
    استاد فیده طناز ازلی
    قهرمان بانوان کشور - ۱۴۰۳
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • ارشیا محمدیان سبچانی
    ارشیا محمدیان سبچانی
    مقام سوم مسابقات برق آسا غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024- سریلانکا
    مقام اول مسابقات سریع غرب آسیا در رده سنی زیر 18 سال- 2024 - سریلانکا
    مقام سوم زیر ۱۴ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    قهرمان کشور در مسابقات استاندارد زیر ۱۴ سال ۱۴۰۲
    قهرمان رده سنی زیر ۱۴ سال مسابقات سریع قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۲
    مقام دوم رده سنی زیر ۱۲ سال مسابقات برق آسای قهرمانی کشور - تهران 1401
    مقام سوم مسابقات برق اسای آسیایی در رده سنی زیر ۱۲ سال در بالی اندنزی - 2022
    قهرمان زیر 10سال استان - 1398

  • استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    استاد فیده بانوان مائده یوسفیان
    قهرمان زیر ۱۴ سال کشور در سال ۱۴۰۳
    کسب مقام دومی جهان در رده سنی زیر 12 سال - گرجستان 2022
    اول تیمی زیر 12 سال اسیا - 2021- انلاین
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
    مقام اول زیر 10 سال استان - 1398
    مقام سوم زیر 8سال جام اینده سازان کشور -اردیبهشت 1397
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم زیر ۱۶ سال قهرمانی کشور در سال ۱۴۰۳
    مقام دوم زیر 12 سال استان - 1398
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال در سال ۱۴۰۲
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر ۱۶ سال مسابقات سریع در سال ۱۴۰۲
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389