بزرگترین میزبانی تاریخ ورزش بانوان ایران

تاریخ ثبت: 1395/11/18

پخش زنده مسابقات قهرمانی بانوان جهان-نمایش هر روز از ساعت 15 الی 20 به وقت تهران

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان

مراسم اختتامیه مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان برگزار شد

مراسم اختتامیه مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان برگزار شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۵

مراسم اختتامیه  رقابت‌های شطرنج قهرمانی بانوان جهان (جمعه) در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.در این مراسم دکتر محمدرضا داورزنی و دکتر مناف هاشمی، معاونان وزیر ورزش و جوانان و  ایلیومژینوف، رئیس فدراسیون جهانی و تعداد دیگری از مسئولان کشورمان حضور داشتند.

رقابت‌های این دوره با قهرمانی «شونگیی تان» از چین خاتمه یافت، «آنا موزیچوک» از اوکراین در رده دوم قرار گرفت .

در مراسم اختتامیه جام قهرمانی به شطرنج‌باز چینی اهدا شد.

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از 23 بهمن لغایت 13 اسفند به میزبانی کشورمان برگزار شد.

تساوی

تساوی "تان" و "موزیچوک" در روز چهارم فینال شطرنج قهرمانی بانوان جهان/ سرنوشت قهرمانی به دیدارهای تکمیلی کشیده شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۵

چهارمین و آخرین دیدار استاندارد از فینال رقابت‌های شطرنج قهرمانی بانوان جهان بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

در این دیدار «آنا موزیچوک» از اوکراین و «شونگیی تان» از چین یکبار دیگر مقابل هم قرار گرفتند که جدال آنها با تساوی خاتمه یافت تا این دو شطرنج‌باز در مجموع در امتیاز 2 مساوی شوند.

بدین ترتیب موزیچوک و تان فردا (جمعه) از ساعت 13 در دیدارهای تکمیلی مقابل هم قرار خواهند گرفت تا سرانجام چهره شطرنج‌باز قهرمان این دوره از رقابت‌ها مشخص شود.

شطرنج قهرمانی بانوان جهان؛ پیروزی شطرنج‌باز اوکراینی مقابل تان در روز سوم فینال/ همه چیز مساوی شد

 

شطرنج قهرمانی بانوان جهان؛ پیروزی شطرنج‌باز اوکراینی مقابل تان در روز سوم فینال/ همه چیز مساوی شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۵

شونگی تان شطرنجباز چینی که موفق شد در دومین دور از مرحله فینال شطرنج قهرمانی بانوان جهان آنا موزیچوک را شکست دهد در مرحله سوم نتیجه را به این حریف واگذار کرد.

این دو شطرنجباز در دور نخست به تساوی رضایت دادند و امروز در دور چهارم نیز به مصاف هم می‌روند.چنانچه هر یک از دو شطرنجباز موفق به کسب پیروزی شود به عنوان قهرمانی شطرنج بانوان جهان دست پیدا می کند. در صورت تساوی تگلیف قهرمان دربخش تکمیلی در روز جمعه مشخص می شود.


به این ترتیب فینال رقابت‌های شطرنج قهرمانی بانوان جهان با تساوی یک و نیم بر یک و نیم ادامه خواهد داشت. این رقابت‌ها تا روز جمعه به میزبانی هتل اسپیناس پالاس تهران ادامه دارد.

صعود چهار بازیکن به مرحله چهارم شطرنج قهرمانی بانوان جهان/4 صعود کننده دیگر امروز مشخص می شوندصعود چهار بازیکن به مرحله چهارم شطرنج قهرمانی بانوان جهان/4 صعود کننده دیگر امروز مشخص می شوند

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور سوم رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان 16 بازیکن حضور دارند که از این تعداد 4 بازیکن از کشور چین ، 3 بازیکن از کشور گرجستان ، 3 بازیکن از کشور روسیه و 2 بازیکن از کشور هند به این مرحله صعود کردند. همچنین کشورهای اوکراین،بلغارستان، سوئد و ویتنام هر کدام دارای یک نماینده در این مرحله می باشند.در روز دوم مرحله سوم این رقابتها نتایج زیر بدست آمد:
-
ونجون جو بخت نخست قهرمانی بار دیگر در برابر الگا گیریا متوقف شد تا هر دو راهی دیدارهای تکمیلی شوند.
-
روت پادمینی و شونگیی تان در دیدار دوم هم به تساوی رضایت دادند تا سرنوشت صعود کننده این دیدار هم به فردا موکول شود.
-
تلاش های هاریکا دروناوالی نفر هفتم حال حاضر رده بندی جهان در برابر سوپیکو گرامشویلی راه به جایی نبرد تا این دو هم راهی دیدارهای تکمیلی شوند.
-
نانا زاگنیدزه پس از پیروزی درخشان روز گذشته خود در برابر شن یانگ امروز به تساوی رضایت داد تا با یک برد و یک تساوی راهی مرحله بعد شود.
-
آنا موزیچوک تنها بازیکن این دور بود که موفق به پیروزی در هر دو بازی شد و مقتدرانه به مرحله بعد صعود کرد.
-
آنتوانتا استفانوا پس از پیروزی در بازی اول ، امروز به تساوی بسنده کرد و راهی مرحله بعدی رقابت ها شد.
-
پیا کراملینگ و الکساندرا کاستنیوک در هر دو بازی به تساوی دست پیدا کردند و راهی دیدارهای تکمیلی فردا بعدازظهر شدند.
-
شینچین نی  پس از تساوی در بازی اول ، امروز موفق شد از سد ناتالیا پوگونینا بگذرد و یکی از 8 بازیکن نهایی لقب بگیرد.
بدین ترتیب شینچن نی چینی ، انتوانتا استفانوای بلغاری ، انا موزیچوک اوکراینی و نانا زاگنیدزه گرجستانی راهی مرحله بعد شدند و  تکلیف 4 بازیکن دیگر امروز یکشنبه در دیدارهای تکمیلی مشخص خواهد شد.

پایان تلاش نمایدگان شایسته ایرانی در رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان

۲۶ بهمن ۱۳۹۵

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در ادامه رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان و در مرحله پلی آف «میترا حجازی‌ پور» که در دیدارهای روز شنبه و یکشنبه به یک برد و یک باخت دست یافته بود، در دو بازی سریع مرحله پی آف ابتدا حریفش را شکست داد، اما در دیدار بعدی مغلوب شد تا رقابتش با نماینده روسیه ادامه داشته باشد.

تنها نماینده باقی مانده ایران در مسابقات شطرنج قهرمانی جهان در دو دیدار تکمیلی نخست علیرغم پیش افتادن از حریف موفق نشد از سد این حریف روس عبور کند. وی در ادامه در بخش سریع یک برد و یک باخت کسب کرد تا کار به بخش برق‌آسا کشیده شود. در دیدارهای برق‌آسا نیز حجازی پور صاحب یک برد و یک تساوی شد تا تکلیف بازیکن صعودکننده در بازی رستاخیز مشخص شود. در این بازی حجازی‌پور علیرغم برتری نسبت به حریف زمان را از دست داد و از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

پیشتر سارا السادات خادم الشریعه نایب قهرمان مرحله دوم رقابتهای جایزه بزرگ بانوان جهان ، با یک شکست و یک تساوی در مرحله پلی آف بخش نخست رقابتها از راهیابی به دور دوم بازماند.
 آتوسا پور کاشیان نیز با کسب یک پیروزی و یک شکست حذف شده بود تا بدین ترتیب پرونده نمایندگان شایسته ایران در رقابت های قهرمانی شطرنج زنان جهان بسته شود.

مسابقات شطرنج قهرمانی زنان جهان 23 بهمن ماه، با شرکت 63 شطرنج باز زن برتر جهان درهتل اسپینانس پالاس تهران آغاز و همچنان ادامه دارد.

ایلیومژینوف: از درخواست میزبانی ایران خوشحال شدم

ایلیومژینوف: از درخواست میزبانی ایران خوشحال شدم

۲۳ بهمن ۱۳۹۵

ایلیومژینوف  رئیس فدراسیون جهانی شطرنج(فیده) در مراسم افتتاحیه مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان اظهار داشت: زمانی که درخواست میزبانی ایران به ما ارسال شد، از این موضوع خوشحال شدم. دو دلیل برای انتخاب ایران وجود داشت؛ فراگیر بودن شطرنج در ایران و فعالیت های بین المللی و همچنین تاریخ قدیمی ایران در شطرنج.

وی افزود: فدراسیون ایران بیش از صد رویداد در سال برگزار می‌کند. همچنین نام بازی شطرنج در کتاب شاهنامه آمده است.

رئیس فدراسیون جهانی شطرنج ادامه داد: ایران پیش از این میزبان مسابقه قهرمانی جهان و مسابقات گرندپری بانوان جهان بوده است. از مسئولان ورزش و کشور ایران بابت این میزبان تشکر می‌کنم و برای شطرنج بازان آرزوی موفقیت دارم.

یک پیروزی، یک تساوی و یک شکست برای نمایندگان ایران در دور نخست شطرنج قهرمانی بانوان جهان

یک پیروزی، یک تساوی و یک شکست برای نمایندگان ایران در دور نخست شطرنج قهرمانی بانوان جهان

۲۳ بهمن ۱۳۹۵

رقابت‌های شطرنج قهرمانی بانوان جهان از ساعت 15 امروز (شنبه) با حرکت افتخاری رئیس فدراسیون جهانی شطرنج و مهندس صدوقی مدیرعامل همراه ال یکی از حامیان اصلی این رقابتها به میزبانی تهران آغاز شد. در این رقابت‌ها 63 شطرنج‌باز حضور دارند و به صورت حذفی با یکدیگر رقابت خواهند کرد. در روز نخست این مسابقات و در اولین دیدار از مرحله نخست نمایندگان ایان به یک پیروزی-یک تساوی و یک شکست رسیدند.

میترا حجازی‌پور در دور نخست در مصاف با «آناستازیا بودناروک» از روسیه به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا  کرد تا از شانس بالایی برای صعود برخوردار باشد. آتوسا پورکاشیان مقابل «الیزابت پائتز» از آلمان رفت و مقابل این حریف قدرتمند به تساوی رسید.

سارا سادات خادم‌الشریعه دیگر نماینده ایران نیزبه مصاف «سوپیکو گوارمیشویلی» از گرجستان رفت و مقابل این شطرنج‌باز شکست خورد.

شطرنج‌بازان کشورمان فردا (یکشنبه) دومین دیدار خود مقابل حریفان‌شان را برگزار می‌کنند و در صورتی که شرایط در پایان این دو دیدار برابر شود، باید روز دوشنبه نیز باز هم مقابل حریفان خود قرار بگیرند.

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از 23 بهمن تا 14 اسفند در تهران در حال برگزاری است.

 

 افتتاحیه رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان با حضور مهندس صدوقی مدیرعامل همراه اول

افتتاحیه رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان با حضور مهندس صدوقی مدیرعامل همراه اول

 

۲۳ بهمن ۱۳۹۵

دور نخست رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از ساعت 15 امروز شنبه 23 بهمن با حرکت افتخاری ایلیوم ژینوف رئیس فدراسیون جهانی شطرنج و مهندس وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول در هتل اسپیناس پالاس آغاز شد.

آغاز رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از ساعت 15 امروز/رنگ مهره دور نخست بازیکنان ایرانی مشخص شد

 

۲۳ بهمن ۱۳۹۵

دور نخست رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از ساعت 15 امروز آغاز می شود. با برگزاری مراسم تعیین رنگ مهره در افتتاحیه این رقابتها و قرعه مهره سفید برای ونجون بخت نخست قهرمانی این رقابتها،سارا سادات خادم الشریعه در دور نخست با مهره سیاه در برابر سپیکو گرامیشویلی به رقابت می پردازد.

آتوسا پورکاشیان با مهره سفید به مصاف الیزابت پاتز می رود و میترا حجازی پور با مهره سفید در برابر آناستازیا بدنرک قرار خواهد گرفت.

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان تا 14 اسفند برگزار خواهد شد.

با حضور دکتر سلطانی فر، رئیس جمهور مولداوی و رئیس فیده: افتتاحیه مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان برگزار شد

 

۲۳ بهمن ۱۳۹۵

با حضور دکتر سلطانی فر، رئیس جمهور مولداوی و رئیس فیده: افتتاحیه مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، مراسم افتتاحیه  مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان جهان عصر روز شنبه با حضورمسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، ایگور دودون رئیس‌جمهور کشورمولداوی، ایلیومژینوف رئیس‌ فدراسیون جهانی شطرنج، محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، فریبا محمدیان معاون امور بانوان وزارت ورزش، مهرداد پهلوان زاده رئیس فدراسیون شطرنج و سایر مسئولان و همچنین حامیان مالی این رویداد برگزار شد.

در این مراسم یاد یکی از شرکت کنندگان که پیش از آغاز رقابتها درگذشته بود گرامی داشته شد و تندیسی از مهره اسب(مهره دلخواه کیریستینا فویشور) به دختر وی اهدا شد.

همچنین هدایا و یادبودهایی به 63 شرکت کننده این مسابقات اهدا شد.

رقابتهای شطرنج قهرمانی بانوان جهان از ساعت 15 روز (شنبه) تا 14 اسفند با حضور 63 شطرنج باز در تهران برگزار خواهد شد.

تنها شش روز مانده به آغاز بزرگترین میزبانی تاریخ ورزش بانوان ایران

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تنها شش روز به آغاز بزرگترین میزبانی تاریخ ورزش بانوان ایران باقی مانده است. تا کمتر از یک هفته دیگر 63 بانوی منتخب شطرنج جهان اینجا در تهران طی 23 روز با هم به رقابت می پردازند.

فرصتی استثنایی برای شطرنج ایران تا بتواند در عالی ترین سطح رقابتهای شطرنج بانوان جهان سه نماینده داشته باشد. مترا حجازی پور قهرمان شطرنج بانوان آسیا، آتوسا پورکاشیان چهاره نام آشنا و با تجربه و موفق شطرنج ایران و البته سارا سادات خادم الشریعه که با درخشش سالهای اخیر خود به چهره ای شناخته شده ،اخلاقی و قهرمان تبدیل شده است.

شطرنج ایران که سال گذشته میزبانی موفقی در جایزه بزرگ بانوان جهان داشت حالا با پتانسیل های خاص خود و البته پس از تجربه ای موفق قهرمانی بانوان جهان را میزبانی می کند و پذیرای 63 بانوی شطرنجباز برتر جهان است. هرچند قرار بود 64 شطرنجباز به کشورمان بیایند و در اتفاقی تلخ یکی از شرکت کنندگان پیش از آغاز مسابقات درگذشت.

اینجا ایران است، تهران و 6 روز دیگر رقابتهای بزرگ شطرنج قهرمانی بانوان جهان آغاز خواهد شد. ستاد برگزاری این رقابتها با حمایت وزارت ورزش و جوانان ،کمیته ملی المپیک و سایر نهادهای دولتی و حامیان خصوصی تمام تلاش خود را برای برگزاری هرچه باشکوه تر این مسابقات به کار خواهند بست تا به لطف خداوند برگ زرین دیگری در تاریخ ورزش شطرنج کشورمان رقم بخورد.

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021